BEDRISKA: Že máš na festivalech a workshopech klasického Swingu víc lidí, kteří tančí na klasický Swing je dost přirozené, stejně tak, jak bylo ve Woodstocku víc hippies než milovníku dechovky. ;) A vždy máš taky velké regionální rozdíl... na RTSF máš například zhruba 50% boogiesuů a v jižní Francii máš jiné rozpoložení než například ve Švédsku. Já jsem taky jen tvrdila, že tam najdeš lidi, kteří se umí pobavit na všechny možné cross-styly a nejsou to zrovna ti, kteří by patřili mezi ty horší tanečníky. Ale jasně, já tam taky tančím ze 70% na klasický Swing. ;)
WOOTEEP: Nevim jaká fakta ještě potřebuješ, myslím že jsem toho napsala už dost a pochybuju, že Tvůj odpor vůči všem formám Swingu, které se nevejdou do Tvého úzkého obzoru nějak překonám. Taky na to nemám moc chuť, když jediná fakta, která uvádíš ty jsou, že vše je „šlápuntí do hovna" a argumenty druhých jsou stejně jen "pindění".
Ostatně si myslím, že jsi určitě už jak Bedřiškou tak taky mě z blízka poznal a doufám, že by ses tváři v tvář bez úkrytu v anonymitě určitě tak nevyjadřoval, nepatříš-li k té hrstce proslulých "empatických" lídrů, kteří partnerky na parketě neustále laskavě poučují o "správném" stylu.