TEREZA89: Ze zacatku si te dovolim citovat: "Nevim jaká fakta ještě potřebuješ, myslím že jsem toho napsala už dost".......Odpoved: zadna fakta jsem necetl, vyjma subjektivnich ezokecu "originalni, inspirativni, rozvoj, super tanyny, jiny nazor jest senilni konzerva atd...."
Chapej, nemam odpor vuci ruznym formam swingu (a hudbe obecne), jen se mi EeSwing nelibi a nepovazuji jej za evoluci/rozvoj/prinos do skatulky "JAZZ"....akceptuji nazor ID Vozka (sam to chapu stejne, jen se mi ta "hudba" nelibi), kde je jasne receno, ze jde o zabavu a vic se v tom nepatla........Ty porad obhajujes "neco" co ani (IMHO) nevis "co to je" / "odkud se to vzalo" , pouze se ti na to dobre tanci a meles dal a dal.....a co je horsi pises to s jakymsi "Messisakym dogma"..... Jdi s tim prosim DOPRDELE a uved proc?! DOZVIM SE UZ KURNIK V CEM JE ELEKTROSWING (chapej 15-20 let stara hudebni skatule) V SOUCASNE DOBE TAK EVOLUCNE ORIGINALNI A PRO ROZVOJ HUDBY PRINOSNY?....(Nebo radeji nic nepis, protoze porad pises to same)....
Dobrou noc/pacapusu!