takze, damy, dele sem tu nebyla:) hezky ste to tu rozjely!
jak sem psala, muzu diky kamaradovi v tiskarne zaridit zdarma urcity pocet stickerek, kolik mi neni schopen rict, ale tak slo by to dycky delat postupne, jakoze mozna ne vsechno mega mnozstvi rovnou, ale postupne, ze to dycky primicha k nake zakazce nebo tak nejak..ale nesmi to byt moc velke!!! obavam se ze pouze zhruba jako krabicka cigaret (cca 10x15cm), stejnelepit nekam vetsi nalepky mi prijde blbost
navrh se mi libi, hesla klasika-moderna-revoluce sou supr!! napadlo me ale to dat spis vedle sebe nez nad sebe a este tu padla zminka o komiksovych rameccich...coz mi prijde zajimave, coz to udelat jako opravdu jednoduchy komiks? tri ctverce, v prvnim nekolik vlozek za sebou v rade, ve druhem stejne tak tampony a ve tretim jeden kalisek, barevne, pak uz tam necpat zadne dalsi typy kalisku nebo podobne...ovsem to si rika, ze zas nepujde udelat v tak malem rozmeru?:(
a dalsi dulezita vec, ten web, byla sem to mimojine ja, ktera sem nechtela propagovat nake stranky, co kalichy prodavaji, proto se taktez priklanim k verzi "menstruacni kalisek" a koho ta nalepka zaujme, uz si to sam dohleda a nenecha se odradit, kdo se necha odradit, asi by si to stejne neporidil, takze tak za me:)