UHLIK: vitej :) doporucuji procist si nastenku a linky vyse, inspirovat se muzes tabulkou nasich zkusenosti... obecne zalezi na techto faktorech:
* tvuj vek, porod, nadmerny sport/nebo naopak minimum pohybu, sexualni aktivita - to vse ma vliv na velikost tve ...ehm.. vaginy :) a podle toho se vybira prumer kalisku
* sila menstruace - podle te se voli vhodny objem (ruzne znacky = ruzne objemy u shodnych velikosti)
vetsina znacek vyrabi dva typy velikosti, takze rozhodovani neni az tak slozite, nejtezsi volba je asi v obdobi kolem 25. roku, nektere znacky totiz u mensich kalisku uvadeji do 25. let, nebo dokud zena nerodila, nektere do 30. ...takze nejhorsi je takovy ten prechod, v takove situaci se doporucuje koupe vetsiho, pac ten ti v pripade ze ti nepadne, zustane do budoucna... pokud mas ve velikosti jasno, se znackou ti asi moc neporadime, je to individualni, ja mam MeLunu a LadyCup - s tim jsem spokojenejsi...mooncup se mi treba nelibi a prijde mi ze ma zbytecne moc vroubku, ktere muzou potencionalne zachytavat bakterie, hladsi kalisky jsou lepsi na udrzbu a pro mne osobne peknejsi, ale to zalezi... jeste k tomu objemu, pokud mas silnou ms tak samozrejme lepsi vetsi objem, nebudes muset tak casto menit, pokud mas prvni dny velmi silne, dalsi naopak slabe, je dobre mit kalisek mensi i vetsi a stridat dle potreby... no takze zatim tak :))