• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    lidi já teď byla v Německu asi měsíc a zapoměla jsem mooncup doma. Tak to bylo peklo, odteď je to první, co zbalím do kufru...!
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    Už celkem chápu, proč má většina žen negativní vztah k menstruaci... teďka jsem byla u přítele a dostala MS o dva dny dřív, než jsem čekala, a jelikož jsem u sebe neměla kalíšek, byla jsem nucená po více než dvou letech použít tampony a vložky... Brr!! Hned po příjezdu domu jsem vyvařila a zavedla kalich a konečně nemusim na nic myslet, ach ta úleva!
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    super tip, potřebuju taky někoho.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MANIFEE:
    ORIKA:
    Díky, jasné, už jsem požádala a jsem tam.
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    IBERIA: jj je to privat, ale neni problem dostat vstup. Je to zavreny hlavne kvuli tomu, ze se tam resej choulostivy temata, tak aby si to nemohl precist kdekdo.
    BOUCNER: za malo. Jinak na nastence tam je seznam gynekologu a zkusenosti s nima.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MANIFEE: díky
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    IBERIA: je to privát, požádej majitelku klubu o vstup
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    MANIFEE: ale tam se mi nedaří dostat, každopádně by mě to také zajímalo
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    teď mě tak napadá,je tady nějaký klub přímo zaměřený na ženské doktory?já totiž po odchodu mojí dlouholeté do důchodu ani nevim,kolikrát se mi vystřídaly nový a nový doktorky...ani vlastně nevim,ke komu přijdu až se zase objednám:-D tak by nebylo zlý mít tu diskuzi ,kde by se mohli psát reference.Netušíte někdo,jestli je to aspoň součástí nějaký diskuze tady?
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    TAMARIX: je to jeden z nejlepsich sexuologu a gynekologu v Praze. Kdyz jsem mu to rikala pred dvouma rokama ze zacinam s kaliskem,tak rikal, ze uz o tom neco cetl a nema nic proti a ted se vyjadril dokonce takhle. Nemuzu si stezovat. Sice neco za to zaplatim, ale vim, ze mu muzu verit.
    http://www.znamylekar.cz/14940/mudr-rozpravka-miroslav/gynekolog/praha-2
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SEDNA: Tyjo, osvícený doktor s nezaujatým pohledem. Jen tak dál! :-)
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    byla jsem u gynekologa a lady cup chvalil jako nejlepsi ,co u nas zna..ale mel vytku k pouzivani na noc. rikal, ze se to miji trochu ucinkem, a proto je lepsi, kdyz to trochu odsava tampon nebo tak. Taky mi tim vysvetlil odrenost. Ze v poloze na boku nebo zadech tam ten kališek vyviji tlak na steny..teda muze. Jinak pouzivam vic nez dva roky a nejlepsi. trochu to je neprijemne tam, kde jsou jen toi toi a zadna voda..ale nahradni reseni se da najit.
    co se tyka protekani..vzdycky trosinku proteka alespon nejaky den. mam ten nejvetsi. proste kalisek se taky trochu hybe a posouva a formuje(mam blby zvyk davat nohu pres nohu a tam to i citim,ze ho stlacuju).
    Do vody bych taky vzala radej kalisek nez tampon.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak jsem otestovala manipulaci v nefriendly prostredi pro komfort:-) : byla sem na vode, znate to, vodacky zachodky apod. Ale vlhcene intimni ubrousky s sebou na zachod a je to (vylit, vycistit,znovu aplikovat). Takze asi tak to resit "mezi lidma".

    Jo a k te vode po koupani, empiricky sem mohla poznat jen posledni den a bylo ji tam minimalne.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    holky, když mi protýká větší lady cup (nikoli ovšem z toho důvodu, že by byl plnej), znamená to, že potřebuju větší? popř. můžete mi nějakej doporučit?
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    MANIFEE: ja mam pocit ze kalich zbytecne jinak uzavrenou pochvu roztahne a naopak umoznuje lepsi vniknuti vody. takze kdyz nemam ms tak koupani bez kalichu.....ale v prirode koupani maximalne v tekoucich cistcich rekach nebo piskarnach, rybniky ve mne vzbuzuji odpor
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    MOLLY: to urcite je, akorat nevim jestli je to lepsi i jako prevence (do bazenu) kdyz MS nemam a kdyz tam pak stejne trosicku ty vody najdu...
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    já s koupáním s kalíškem v přírodě i jinde mám dobrý zkušenosti, ale stejně to pak hned jak to jde vyčistím. Ale ať tak nebo tak, tak je to vždy lepší než tampon...
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    MANIFEE: já se přiznám,že vodu mám po vaně,když si dělám nohy a to v leže a jsem zkroucená,abych se vešla,ale v bazenu nic...ale já taky plavu klidný prsa:-D
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    PISKOT: ja tam teda po bazenu vzdycky trosicku vody najdu. Mozna bych potreboval vetsi - mam malej ladycup, ale pri MS neprotekam, tak se mi jeste nechce do vetsiho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam