_IF_: Zkus si při tom zavádění dřepnout na bobek. ten kalíšek - já to dělám tak, že ho chytím hlavně třema prstama (palec, ukazováček, protředníček) - ostatníma jen přidržuju. a ukazováčkem zatlačím na ten kalíšek, čímž ho jakoby prohnu dovnitř(ukazováček vysvobodím) a složí se mi (jak to má vypadat je asi v návodu, žejo), chce to cvik, klidně si to párkrát zkus jenom rukou skládat a rozkládat a vždycky ho chvilku podrž ložený, aby viděla, jestli se ti nevysmekne, to se naučíš;) a pak při zavádění, jestli to teda bolí, tak mě pomáhá trochu zatlačit,přimáčknout vršek kalíšku (i s prstama, nepouštět dřív, než bude v tobě-to je právě to, co bolí, že se ti rozvine brzo a nemůžeš ho tam dostat, prsty tam "vklouznou" mnohem snáz) a pak uvolnit svaly a ono ho to trochu jakoby vcucne. ještě ho přistrčíš prstama (já to dělám tak, že ve chvíli, kdy ho pustím, ho ještě popostrčím ukazováčkem, kterým rovnou objedu obvod, aby se správně rozvinul).
A vyndavání tady teď projelo o pár příspěvků níž i s obrázkem, to si kdyžtak najdi.
Snad jsem to napsala srozumitelně, kdyžtak se ptej, a držím palce, ať to brzo jde:)