• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    LILY
    LILY --- ---
    FANTAIL: mně přijde, že co se vyndávání/zandávání týče, se hůř manipuluje právě s tužším kalíškem.
    IKA
    IKA --- ---
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    FANTAIL: hele co se toho vyndávání a zandávání týče tak jsem nezpozorovala rozdíl oproti mooncupu a musím říct, že u mě ladycup lepší protože manipulace s mooncupem občas pobolívala, jinak co se velikosti týče tak spíš jdi fakt do většího, ono změny v tomhle ohledu úplně nezpozoruješ (navíc pokud zvolíš ladycup tak právě tím, že je o něco měkčí je i přizpůsobivější, takže by vadit neměl)
    FANTAIL
    FANTAIL --- ---
    Jsem ted z tech kalisku zmatena, chtela bych napsat abyste mi poradily jaky koupit, ale kazda mate rada nejaky jiny... me se libi ten Ladycup, a ano duvodem je to ze jsou barevny, ale pak jsem procitala diskuse, a pisou ze je měkkčí, tak mám strach abych jako začátečník, nestrávila nervní hodinu v koupelně tí že mi nejde vyndat.
    A pak mě zaráží ta velikost, jsem tedy po porodu, ale nezdá se mi, že bych spodek měla nějak "větší".. dá se to nějak vydedukovat s tou velikostí?
    Díky za odpověd na me blb dotazy.
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ja pouzivam stridave maly moon a velky yuuki a necitim rozdil, i dyz je moon tuhzsi nez yuuki, a musim teda rict, ze ten tuhzsi, tedy mooncup se lip rozbali nez ten mekky
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    CMLKA: jsem se pridala, ale nic psat nebudu! :oD Vitezkam zdar! ;)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    GRETKA: jj
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    na fr. FB lunette kazdy tyden losuji z "fans" a vytezka ma jeden kalisek podle vlastniho vyberu zadaco: http://www.facebook.com/pages/LunaCopine/302175827828
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    btw lunette ted na Facebooku rozdava 10 kalichu..podminkou je napsat verjne doporuceni, kdyz se do 22. zari nasbira 500 fanousku, tak jich rozdaj prej dvakrat tolik :)
    LILY
    LILY --- ---
    IBERIA: já jsem po porodu používala mooncup, ale nějak mi to poslední dobou úplně nevyhovovalo, tak jsem se vrátila k ladycupu (zrovna dnes jsem to dostala) a říkala jsem si, jak se mi zdá ladycup najednou měkký (předtím mi to přišlo skoro nastejno). Jen mě překvapilo (už jsem na to zřejmě zapomněla), že každý z nich díky pár drobným rozdílům v "konstrukci" vytahuju ven trochu jiným způsobem.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    IBERIA: velký i malý fleur jsou oba tužší než malý moon, takže i tužší než ten větší. a rozbalují se lehoučko.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    IBERIA: ono to nejspíš má nějaké fyzikální důvody :) koupila jsem si sadu Yuuki malý+velký a ten malý je určitě (nebo pro mě aspoň pocitově) tužší než ten velký.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    GALTHEA: proč se na to ptám: měla jsem malý moon a byl tuhý (pro mě vyhovující), po porodu jsem koupila velký lady a oproti moonu je děsně měkký, tak jsem výhodně přes net zakoupila velký moon a v porovnání s velkým lady je tedy o dost měkčí... tak mě to zarazilo.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    sem trochu procitala, pac uz se v tom moc neorientuju a jak sem pochopila, tak ty tuzsi zase muzou byt problematicke na rozbaleni se...

    no ja lunette menit nebudu, Ladycupy jsou krasne barevny, ale zustanu verna, navic pry ty barevne Lunette jsou hodne syte, ladycupy jsou spis transparentni....takze jen co budou penize, kupuju asi zeleny lunette :)
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    IBERIA: fleur jěště víc než moon, můžu potvrdit.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    A ktery kalich je obecne nejtuzsi, mela jsem za to, ze moon?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    kdyby to někoho zajímalo, tak znova opakuju, že meluna má i "střední" velikost, která je na objem jako velký kalíšky a na průměr o pár milimetrů větší než malý kalíšek (třeba ladycup), navíc je tvrdej, takže jestli měl někdo problémy s tím, že mu malej měkkej kalíšek, jako je právě třeba ladycup, protejkal, tak by tohle mohlo být řešení;) aspoň u mě bylo, chrochtám blahem
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    RENNFRI: měla jsem Sko a bylo mi hloupý kupovat si valikej,teď,když je mi 25 přemejšlim právě o druhý šanci pro velkej kalich:-)
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    GIRAFFKA: jakou jsi měla velikost? mi třeba před časem začal protýkat mooncup S a poté co jsem ho vyměnila za Ladycup L tak pohoda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam