• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    tak jsem dnes koupila modrý lunette v kotvě, trochu mě mrzí, že neměli ty červené/růžové/oranžové (ty víc holčičí barvy), tak jen doufám, že nebudu litovat...
    LILY
    LILY --- ---
    AETHER: já jsem teď zase po střídavém používání mooncupu a ladycupu došla k závěru, že mám raději ladycup. :) Líp se vyndává a míň protýká.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANDR3_I: super, zajdu se tam podívat...
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    SINSEMILLA: ja svoji barevnou lunette koupila (na neci doporuceni tady) v Kotve v prizemi v nejakem bio obchudku (Bioo nebo tak nejak), da se to objednat i online, ale ja si to chtela nejdriv prohlidnout a osahat :D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    předtím jsem měla modrý ladycup z brány k dětem, nevíte kdyžtak jestli někde v praze mají ty barevné lunette? nějak se mi víc líbí než ty průsvitné a měla bych z toho větší radost..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    mám dotaz - chystám se teď pořídit náhradu za rozkousnaý ladycup a myslím, že CORIOLANUS tu psala, že jí víc vyhovuje lunette. a teď já váhám, jestli si objednat přes net barevný lunette nebo skočit tady do bioobchodu pro ladycup, s kterým jsem byla celkem spokojená, i když na začátku MS trochu protekl, ale menstruovala jsem s ním pouze jednou, tak to asi nedokážu moc posoudit.. co myslíte?
    AETHER
    AETHER --- ---
    AETHER: Tak jen pro info, po vic jak pul roce stridaveho uzivani s mooncupem jsem dosla k tomu, ze mam yuuki snad i radeji, naucila jsem se s nim manipulovat tak, ze se rozvine bez problemu, a najisto a snaz se v nem zrusi podtlak, i kdyz nedosahnu na kraj. A lepe se cisti, v mooncupu se mi spatne proplachuji ty otvory, u yuuki je to v pohode, navic ta velka velikost je takova zaruka, ze i kdybych se nekdy dostala do situace, ze cely den neni vhodna prilezitost na vymenu, vydrzi to:)
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    TYCZKA: já budu jenom ráda když ho prodám, až mi je ho líto ho tak vidět na poličce.pošta? :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    XAJA: jj to je ono, ale teta to nie je mno. :)
    XAJA
    XAJA --- ---
    MYJKA: no veď. to je spojené, alebo teda aspoň bolo - taká väčšia drogéria na námestí, ak sa dobre pamätám, tak aj nejaký kút s príslušenstvom do kuchyne od tescomy. teda, bolo by mi to divné, ak by tam boli dve drogérky s kalíškom na retiazke:D (ale možné to je, nie som odtiaľ:)
    DUFFKA
    DUFFKA --- ---
    DejSiTo.cz | Menstruační kalíšek Yuuki nebo LadyCup
    http://www.dejsito.cz/sleva/menstruacni-kalisek-yuuki-nebo-ladycup/
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    XAJA: nie. Demro.
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    GALTHEA: ja bych ho brala, me se podařil tradičně upalit :D
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    QUANTI: To som uz videla aj u nas v Martine na Slovensku. :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    hrdě se přidávám do kališnické sekty a připisuji se do tabulky :) viva la kalíšek!
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TAMARIX: jo to jo, ale v tu chvíli jsem měla chuť jí přetrhnout jak hada..
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SINSEMILLA: Upřímnou soustrast.. Nojono, kočky jsou potvory, ale proto je máme rádi, no ne?! ;-)
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    SINSEMILLA: já jěště pořád mám doma nerozbalenej novej Mooncup (B), kterej se snažím prodat :) (To jenom kdyby něco.)
    A mám dvě kočky, já to znám:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    mě včera pěkně rozlítila kočka - po porodu jsem si koupila ladycup, měla po nasazení HA takovou peudomenstruaci (dost mě bolelo vyndavání, ale bylo to zřejmě tím, že jsem měla ani ne dva měsíce po porodu) a teď jsem to poprvé dostala normálně, byla jsem nadšená, že mě vyndavání nebolí, trochu mi to první den proteklo, ale to by se doladilo. no a teď mám kalíšek rozkousaný a nepoužitelný (vyndala si ho z toho pytlíku), takže si budu kupovat novej.. docela neekonomický - dvě menstruace a je po něm. jen jsem se chtěla svěřit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam