Já si kalich pořídila asi před rokem a pul, a jsem fakt spokojená. ikdyž ze začátku sem se toho dost bála, ale teď na něj fakt nedám dopustit, a nedokážu si představit používat vložky, kde na tom, co ze mě vyteče, sedím, leze mi šňurka od tamponu...fuj.
Měla sem ho na několika festivalech, v rumunsku, na táboře... jen byl občas problém s vylitím, ale měla sem lahev s vodou, sterilizační tablety na dudlíky a krabičku, ve který sem ho vydezinfikovala, a v poho.
Jen se mi asi po asi roce utrhlo poutko (mám melunu). reklamaci mi samozřejmě bez učtenky neuznali, na novej sem neměla (a nechtěla sem znova melunu), tak sem si říkala, že to zkusím použít bez poutka. ze začátku to bylo šílený, ho "lovit", ale jde asi o zvyk. říkám si, že si časem pořídím novej, ale zatím mi i když bez poutka vyhovuje.
Jen mě trochu mrzí, že když se někde mezi holkama zmíním, co používám, tak se na mě koukaj dost nechápavě, a řekla bych i opovržlivě... Kámoška si myslela, že si musí pořídít dva, jeden mít v sobě, a druhej naloženej v dezinfekci, a nechtělo se jí do toho investovat, prý by se jí to prodražilo. když sem jí řekla, že ho mám cca rok a pul, k tomu sem si krom několika balíčků slipovek nemusela koupit ani jedny tampony nebo vložky, tak byla vcelku překvapená, ale holt některý lidi člověk nepřesvědčí:D