Tak jsem si nakonec koupila Mooncup B, tedy ten pro nerodičky před třicítkou (je mi hodně pod třicet a děti v dohledné době určitě neplánuju). Dala jsem také na Margaritku a její poslední zkušenost s Mooncupem a MeLunou. Už jsem z toho rozhodování byla na prášky :) Ale Mooncup se mi líbí i filosofií firmy a sáčkem (ty bioeko kecy na mě prostě zapůsobily, ekologická elektrárna, sáček z biobavlny). Pochvoměr by byl fajn, protože by výběr dost usnadnil :) Ale i přesto, že je menší, mi připadá velký až až, teda. A také má dost tlusté stěny. Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. O síle menstruace jsem ještě jednou přemýšlela, a mám dojem, že tehdy ve třinácti jsme to měla silnější, než teď s HA. A pravidelný sex s velmi vyvinutým mužem taktéž nemám (bohužel) :D Tak se modlím, aby mi byl akorát. Jen nevím, jak to bude kompatibilní s (téměř jistou) endometriózou. Prý mám endocystu někde za dělohou, a v letáčku píšou, že bych se měla nejdřív zeptat doktora (a ten je teď na měsíc pryč), pakliže mám gynekologické onemocnění. Ale vzhledem k tomu, že kalíšek je níž, než tampón, taky by to naopak mělo být lepší, ne?