• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    EL_K: Jak moc mladé slečny? Švagrová používá asi od 15 ten menší mooncup a je spokojená.
    EL_K
    EL_K --- ---
    Zdravim, bavily jste se tu nekdy o tom, co kalisek a menarche? resp. pouzivani kalisku u velmi mladych divek...? Moje kamaradka se nedavno na me doporuceni stala radostnou uzivatelkou kalisku a ptala se me na tip, jestli nevim o necem pro male slecny...coz? :-) Ja prave moc nevim, nekdo nejake zkusenosti?...Diky, hezky den!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CMLKA: jojo .)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jmenuje se to Milton prosim vas :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NIKKITA: hod ho do toho Mitonu nebo roztoku Chloraminu
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Holky mám problém - kalíšek jsem pořádně vyvařila, nejdřív v octu, pak v samotné vodě, a pořád z něj nemůžu odstranit jistý odér, který nechápu, jak se na něm drží. Co s tím?
    FLOE
    FLOE --- ---
    Diky vsem za rady, objednala jsem nakonec MeLuna, tak uvidim, jak bude sedet :]
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    MARGARITKA: a dá se vybělit delší lázní v mitonu, nebo jak se to jmenuje ;)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    FLOE: já bych se vykašlala na barvy a řešila hlavně velikost (vzhledem k věku, sexuálnímu životu, sportu atd.), Lady mi taky protýká a vyndává se nejhůř ze všech kalichů co mám, mám (měla jsem než mi nedávno odešla MeLuna) 4 kalichy a suverénně nejlíp funguje MoonCup ikdyž je škaredý a ve vnitřním písmu se drží bordel. Z tvých dvou variant bych šla proto raději do Yuuki... připomíná mi tvarem FleurCup, který je taky fajn. Zažloutlého kalichu se bát nemusíš, nekouše :-)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    FLOE: tak jak psala id BRUSINKA nemusí ti sednout. ja si koupila nejdriv LC ale ten mi nesedel (tvarove) pořád přetíkal. pak jsem si koupila Yuuki a pohoda, ani o nem nevím. takže se ti můze stát, ze si koupis kalisek, ale nebude sedet a musis si koupit jiný.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    FLOE: Já jsem vyzkoušela oba a Ladycup mi byl pohodlnější, než Yuuki, tak snad budeš taky spokojená. (I když nejlepší zkušenost mám teda s MeLunou:) )
    FLOE
    FLOE --- ---
    BRUSINKA: Super, to jsem potrebovala slyset. Cena je mi prave jedno. U Ladycupu se mi libila moznost barvy, ty transparentni u Yuuki se bojim kvuli zazloutnuti. Tak je asi vybrano. Diky moc :]
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    FLOE: vždycky se může stát, že ti kalíšek nesedne (ať celkově jako výrobek, tak třeba konrétní typ nebo velikost), proto bych se dneska rozhodovala podle ceny - samozřejmě pokud by materiál, původ a další takový vnější parametry byly srovnatelný, což u yuuki a ladycupu imho jsou. Pokud by i ta byla srovnatelná, tak bych se rozhodovala podle barvy;)
    FLOE
    FLOE --- ---
    Poradite prosim ohledne ceho se rozhodovat pred prvni koupi?
    Kalisek budu kupovat prvne a nevidim prilis rozdily mezi znackami. Recenze jsou 50/50, tak z toho nejsem moc chytra. Vybiram konkretne mezi LadyCup a Yuuki.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Taak, Luna je doma. Objednávala sem si fialovej, byl na obrázku hezčí, ale snad mi vydrží zas aspoň ty 4 - 5 let. NOrmálně se těším na ms:D

    Jen mi příjde dost velkej....
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Tohle nad míru pobavilo, tím spíš, že jsem to zrovna dneska řešila s jednou slečnou. :-))

    Menstruační kalíšek z pohledu muže: ženy, nesahejte nám na naše kastroly - Ekolist.cz
    http://ekolist.cz/...a-navody/menstruacni-kalisek-z-pohledu-muze-zeny-nesahejte-nam-na-nase-kastroly
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    INFLIXIMAB: dospívají nám klientky ve službě 10 - 12 let a rádi bychom jim nabídli diskuzi s někým mimo zařízení, zároveň pro nás asi lepší s trochou alternativy. místní gynekoložky kalíšky neznají a nepoužívají, čili by ho jistě holkám nedoporučily - a to my byhcom rády :D
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    KETHAMINA: zájem úplně nemám, neb praha daleko, ale můžu se zeptat, co to je za akci?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    měl byste někdo z Prahy chuť přijít na dvě hodky povídat s dětmi o menstruaci a kalíšku? Já na místě budu, jen ždycky když přijde host je vyšší účast :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    ORISKOVANUTELA: staci namocit na chvili - zalezi na tom, jak moc to je, zejo... - a pak v ruce mejdlem s jelenem nebo cimkoli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam