SEBIEN: no prááááávě, tenhle trik znám a už na tisíkrát ozkoušenej. já fakt neměla - krom úplnýho začátku, kdy jsem nevěděla, jak a kam správně kalíšek zavést - s tímhle nikdy žádný problémy, tomu kalíšku dopomoct je normální (mně se to mnohdy podařilo rovnou i bez toho, udělá to ten nasávací zvuk a "zaklapne" na místo). ale teď jsem pořád prstama jakože rozevírala a nasávala vzduch a nic...fakt jsem si tam tu ruku narvala skoro celou...
DALEEN: no...kdybych to nedělala keždej měsíc už 5,5 roku, tak bych si taky myslela, že to dělám špatně...šťouchání ze žádný strany nepomohlo, slibovala jsem si od něj, že bude příjemnější, protože užší a spíš delší (potřebuju velký objem) a bez těchrýh na povrchu zespoda, které mi na mooncupu občas vadily....no a je krásnej, oranžovej, hlaďoučkej, kulička je super a vůbec ji necejtím....ale kalíšek neotevřu prostě :(
s těma předchozíma se mi taky párkrát stalo, že to nešlo na poprvý, někdy mi přijde, že ta tenze svalů je větší než jindy....ale pokaždý? za jeden měsíc jsem se přece nemohla scvrknout a zapomenout, jak to tam dát :)
fakt nevim....je mi to fakt líto, vizuálně jsou krásný, ta variabilita tvarů, barev, stopek, velikostí a tvrdostí mě nalákala....jsem na to zvědavá, dám vědět výsledek, jak jsem dopadla