• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOCELLYNGymnázium na Zatlance
    SALIX
    SALIX --- ---
    PLOPEZ: Ne, mám se bát?? :o) Nám nikdy nic nepouštěl... K tomu, abych o něm mohla říct, že je perverzní mi stačí výklad... :o)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    PLOPEZ: myslel jsem spackovou..... ale vrhelova byla taky moc.... casem byla stale vice senilnejsi ci co: casto kricela at se nebavime, kdyz nikdo nikde nic nerikal a pulka lidi spala.
    dobry bylo, kdyz kamaradovi upadla na zem penezenka rozsypali semu vsude drobny a byl slyset ten ciknkavy zvuk, tak prohlasila: "no tak vy vzadu, nechte toho s tim balonem."
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    PAPADA: na jeji meno sem uz taky zapomel.... oblicej jak brambora.... vyuka ZSV se zuzovala na to, ze nam neco obkreslisla z ty ucebnice ZSV v kostce ci co...
    u pisemek sme nesmeli pouzivat sesit, ale ucebnici jo...
    PLOPEZ
    PLOPEZ --- ---
    SALIX: perverzní :) Copak, pouštěl vám už dole ve videoučebně rituálně Caligulu?
    SALIX
    SALIX --- ---
    PLOPEZ: Já nevím... možná byl dobrej, ale u nás má naprosto nevysvětlitelný záchvaty vzteku. Náladu si spravuje tak, že začne zkoušet a když to někdo umí, dává mu chytáky, jen aby mu mohl dát od trojky vejš... Kdybych měla brát češtinu jako takovou, tak to celkem jde. Nemyslim, že jako profesor je špatnej, ale jako všechno ostatní je naprosto příšernej... Vždycky byl tak perverzní?? To nás dost zaráží, protože o takovejch tématech vypráví s největším zápalem...
    PAPADA
    PAPADA --- ---
    PLOPEZ: ja jsem taky nemela v oblibe bechyneho (napr. ten drive zmineny vylev pri zruseni filmoveho klubu, buzerace pri prezouvani, pri pisemnych maturitach buzerace, ze vedle na zidli nesmi byt ani mikina...). na druhou stranu jsem ho potkala kdysi na LFS a tam jsme se bavili o nejakem filmu a byl v pohode. ale ty minusy prevazovaly.

    kohousek mi zase na pomaturitni party neco furt hustil do hlavy :))

    ja bych rekla, ze zatlanka pritahovala necim zvlastni lidi.... pamatujete nekdo na ucitelku ZSV vajicko? na jmeno si nevzpomenu....
    PLOPEZ
    PLOPEZ --- ---
    AAHHWISEGUY: to bych tipoval na Vrhelovou. Nesnášel jsem jí, ale fyziku do mě nacpala. Tehdy, teď už si samo nic nepamatuju :)


    SALIX: Jako osobnost je Bechyně fakt divnej. Ale jak říká Sedllak, když mluvil o svých věcech, bylo to zajímavý. Filmovej klub, kterej v Evaldu každou středu pořádal, filmový maratony celonoční, výborný dejepis, literatura jsem si myslel že taky, ale teď vidím, že tam nám trochu cpal svoje definice poezie...
    Ale pak tu byly neustálý poznámky za pozdní příchody i když měl třeba člověk sádru na noze, volání doktorům, ano, na to jsem už skoro zapomněl :) a cholerický záchvaty, že se smějeme u jeho oblíbenýho filmu..Prostě kontroverzní osobnost.
    Občas ho potkám a chvilku se s ním bavím, mám pocit, že teď je dost jinej, než bejval. Říkal, že už ho to moc nebaví, že se studenti změnili a nic je nezajímá...tak nevim...

    Koho ve škole teda rádi MÁTE?
    SEDLLAK
    SEDLLAK --- ---
    SALIX: Mě zase (s odstupem) přijde horší Kohoušek. Bechyněho bys sice jako třídního nechtěl (telefonování doktorům a rodičům, jestli je ta omluvenka pravá, neustálá kontrola přezouvání...), ale učit umí mnohem líp. Když vypráví o něčem, co ho zajímá (dějepis, film...), tak je to opravdu příjemné ho poslouchat. Kohouška si zase nedovedu představit, že by o něčem poutavě vyprávěl.
    AAHHWISEGUY: Špačková? Ta byla na matiku výborná.
    SALIX
    SALIX --- ---
    AAHHWISEGUY: Já myslim, že Kohoušek neni zas tak hroznej... Na Bechyho rozhodně nemá...
    MAART: hele, odpad, to teda nejsme... jsme ledacos, ale odpad ještě ne... :)
    MAART
    MAART --- ---
    SALIX: treba ste vopravdu vodpad :P
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    SALIX: jakej dojem asi museji mit rodice po setkani s kohixem...
    kdyz sme tak u tech kontroverznich ucitelu... dena byla fyzikarka, takova desne prisna, jak se menovala... 4 roky sem nesnasel fyziku... vlastne ji nesnasim dodneska..
    SALIX
    SALIX --- ---
    PLOPEZ: Já nevim, ale myslím, že Bechyně byl pořád takovej...prej už na střední... u nás se teda neosvědčil (2.B) - fakt nás nesnáší a bere nás jako odpad, co už někdo zkazil v prváku, takže je na něm aby nás protáhl druhákem... je z toho moc nadšenej... a rodiče z něj maj taky dost prapodivný dojmy, když se s ním tváří v tvář setkali na třídních schůzkách... :o)
    MAART
    MAART --- ---
    heh
    MARTJA
    MARTJA --- ---
    MAART: jaky furie?? moh bejt jedine rad.. treba heinovi se to libilo azaz..
    AAHHWISEGUY: zel fotodokumentace z teto bajecne akce asi neexistuje :(
    FLAIRE
    FLAIRE --- ---
    PAPADA: ta dredata ;)
    AAHHWISEGUY
    AAHHWISEGUY --- ---
    MARTJA: COZE? o.O
    MELIBRION: jo ja, byly sme posledni rocnik co ho mel...

    No Bechyneho teda nejak moc primo neznam a prilis si ho nedokazu perdstavit v nejaky jiny poze nez jako prisnyho kantora.... kontrola prezouvani na chodbe, to je vec, kterou nezapomenu (zvlaste ve chvili, kdy mi skola nebyla schopna dat skrinku, kam bych si ty kramy daval a na Bechyne takovyhle vysvetleni chapal jako vymluvu....)
    PEWNAS
    PEWNAS --- ---
    MELIBRION: dam ti poznamku, ani nemrknu ;-)
    MELIBRION
    MELIBRION --- ---
    No Bechyneho si predstavit nedokazu v jakekoliv bezne scene ze zivota :-) Ale je fakt, ze sem mel stesti a nanic jsem ho nemel. Nam stacili uz ty pohledy nanej pri suplovani jak sedi rovne a nebylo nam moc dobre :)))))
    Ale taky uz je to par let, ted je zatlanka co se tyce kantoru dost jina (ikdyz treba Ketnerova bude asi vecna :).

    ... mel jste nekdo jeste Homolku na TV?
    SEDLLAK
    SEDLLAK --- ---
    PLOPEZ: Já se ničemu nedivim, jen blahopřeji k zážitkům.
    MAART: A Kohix je kokot, wtz. Asi před čtvrt rokem jsem ho potkal v Knoflíku. Byl tam s nějakym bejvalym studentem.
    MAART
    MAART --- ---
    jj zvlast mistr kohousek bo kolousek bo jak se jmenoval obklopen deseti eckovejma furiema ktery se mu smali ale on to nechapal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam