• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    DHA
    DHA --- ---
    DHA: ted koukam, ze mi to nabizi, nekoho se jmenem spoluzacky a ta osoba nema jeste zadne pratele.
    DHA
    DHA --- ---
    MARIPOSA: ne, protoze mi to nenabizi jenom skutecne spoluzaky, ale lidi toho jmena.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    M1C4A1: není to díra, každý si to může nastavit. Já mám například galerie přístupné všem. Naprosto záměrně.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Nevím, jestli je to díra, to je prostě vlastnost - implicitně to myslím bývá nastaveno, že si to můžou prohlížet přátelé a stejná network; když tam má každej jako network Czech republic, tak holt všici z ČR to můžou vidět.

Jako díra by se spíš dalo považovat to, že když někdo pastne obrázek, tak z URL toho obrázku dokážu zjistit, komu ten obrázek patří.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    SIAN: jj, rekl bych, ze tohle je docela dobra bezpecnostni dira...
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    moc to resite... vzdyt vlastne o nic nejde - a pokud si nekoho nepridate do pratel, tak vase veci stejne nevidi, tak co ;)
    celej facebook je o tom, ze dobrovolne prijmete urcitou ztratu soukromi a vymenou za to pak muzete komunikovat a sdilet fotky s vasimi blizkymi a prateli mnohem jednoduseji, nez by to jinak slo.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    SIAN: myslis highlights ? to asi nejde no... ani ty navrhy pratel neodstranis. Ja si toho vetsinou nevsimam...
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    DHA: Nemáte nějaké společné přátele? Jestli ne a Facebook si to vyhledávání vážně pamatuje, tak koukám, že moje paranoidní rozhodnutí zřídit si druhý, anonymní profil a přes něj hledat lidi, u kterých nechci, aby věděli, že jsem je hledala, bylo prozíravé :(
    DHA
    DHA --- ---
    S tím koho mi to nabízí jako přátele, jsem vysledovala, že facebook si pravděpodobně pamatuje, koho jsem hledala. A jak se lidé toho jména registrují, nabízí mi je. Taky jsem koukala jako blázen, když mi to nabídlo spolužáky ze základky, se kterými jsem sto let nemluvila a nemám na ně kontakt. Jediné pojítko mezi námi je, že jsem je možná někdy v začátku, kdy bylo na facebooku ještě pět a půl lidí, zkoušela hledat.
    MACATA_PRDELKA
    MACATA_PRDELKA --- ---
    PETGRIDUS:
    No tak mně to přijde na hranici slušnosti, rozdávat něčí adresu cizím entitám bez optání. Což v podstatě tento akt - povolení facebooku projet mi mail, byl. Ale chápu, že málokdo si to uvědomí.

Díky za optání, ano já JSEM paranoidní.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CALMETH: jen nechapu proc blbci? kdyz chtej najit sve pratele co tam jsou?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ATOMINATOR: bylo, telefonní číslo jsem tam zadával už na podzim
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    hele proc mu rikas cuntfacebook dyt ti nic spatnyho neudelal :) nikdo te nenuti tam byt :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    LOJZEE:

http://userscripts.org/scripts/show/8861
    Facebook Fixer

Script Summary:
    Enhancements for Facebook: bigger profile pictures and photos, easier viewing of albums, links to download videos, showing people's age and sign, google calendar integration, keyboard shortcuts & more. Compatible with new Facebook and fully customizable!

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Search for facebook – Userscripts.org
    http://userscripts.org/scripts/search?q=facebook&x=0&y=0
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    KETHAMINA: Tohle tam předtím vůbec nebylo.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    OCTOPUSS: neplánuju to, ale doufám, že to odradilo víc lidí, než jen mně :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Když tě to štve tak to nedělej.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA:
    Poté, co vložíš své mobilní číslo, pošleme ti sms zprávu s kódem pro potvrzení. Vložením tohoto kódu na stránku se potvrdí tvá identita a přestanou se ti zobrazovat bezpečnostní testy. Facebook tuto službu nemá zpoplatněnou, ale tvá kariérní hodnocení stále platí.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ATOMINATOR:
    UNCLEAN:

tohle mně dost naštvalo

Potvrď svůj telefon
    Facebook využívá testy zabezpečení k zajištění, že lidé na serveru jsou skuteční. Pokud vlastníte mobilní telefon, je pro nás snazší zjistit vaši totožnost. Ověřte svůj účet potvrzením telefonního čísla na tomto místě. Prostřednictvím zprávy SMS vám zašleme potvrzovací kód.

Prosím vyber kód své země (např. "1" pro USA a Kanadu) a napiš číslo svého mobilu bez dalších speciálních čísel.

M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    VFISA: Holt jsou víc přístupnější novejm věcem. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam