• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    VFISA: Holt jsou víc přístupnější novejm věcem. :-)
    VFISA
    VFISA --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    proto používáme http://www.sneakemail.com
    HOCH
    HOCH --- ---
    ...stejne to musi bejt algoritmus jako krava, protoze jinak si ty myslenkovy pochody fb pri nabizeni pratel vysvetlit nedokazu :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Holt pokud chce člověk soukromí už od začátku, musí tam vstupovat s mailem založeným přímo pro Facebook.
    MACATA_PRDELKA
    MACATA_PRDELKA --- ---
    ZONICEK:
    Kolega může mít Tvůj mail, který si uvedl na FB, ve svém mailu, který si nechal projet

Já to furt říkám, vědí o nás všechno.
    FROGY
    FROGY --- ---
    ZONICEK: no podle toho, co tu uz zaznelo, bych to chapal tak, ze si nechal ten konktaktlist nechal projet nekdy ten tvuj kolega a FB tam nasel tvuj mail, ktery si uchoval a ted vi, ze vy dva spolu neco mate ;)
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    FROGY:
    No mail mám na seznamu a tam mám uplně jiná hesla...
    FROGY
    FROGY --- ---
    ZONICEK: to vypada furt na jednu a tu samou vec, ne..?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Jak dělá facebook to, že mě ukáže bývalého kolegu z práce, se kterým nemám žádného společného přítele a ani tu firmu nikde vyplněnou v profilu ? A stejně mě ho hází na můžete znát ?
    FROGY
    FROGY --- ---
    GLOBETROTTER: no ja mam za to (mozna naivne), ze ten maillist ti to projede jenom "on demand" a pak uz ti tam snad sam neleze... doufam ;)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Tak ho mam uz taky zablokovanej sem si holt nemel pridavat 25 odpovedi ke svemu statusu :-))))))
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MICHIGAN: aha, tak to je dost mozny :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    MICHIGAN:
    To je něco jiného. To fungovalo i dříve a nabízí to fotky a jména těch přátel Tvých přátel s titulkem "můžete také znát" (nebo tak nějak podobně je to uvedeno).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    PETGRIDUS:
    Takže to je odborně řečeno to, co jsem napsal polopaticky - co mě napadlo o půl dne později po obavě, že se Facebook neoprávněně hrabe v mé mailové schránce.
    Ale už jsem v klidu :-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    PETGRIDUS: Fakt?? Ty brďo, tak ten Facebook asi nejlíp vymyšlenej phishing, co jsem kdy viděl. :))
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    LOJZEE: je mozny, ze to byly nejaky nepovoleny linky, ktery maji ve spamlistu a ze jich bylo vic, jinak me nic vic nenapada...
    GLOBETROTTER: ja mam jednoduse pocit, ze to proste ukazuje zname tvych pratel, ktere nemas pridane a kteri mohou byt zaroven i tvymi prateli, proto se ti tam ukazuji zname tvare ;)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    GLOBETROTTER:
    M1C4A1: zadas svuj mail a heslo a projede ti to komplet mailovou schranku a ukaze ti to lidi se kterymi si komunikoval v mailu a jsou na facebooku registrovani.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KLA: spis je bud mensi inteligence, nebo malomestak co nezna termin hoax :)
    KLA
    KLA --- ---
    HOCH: taky mi to přišlo :) někdo se evidentně nudí :)

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg píše, že vir Facebook sa stal velmi popularní mezi lidmi a lidi si stěžují že facebook je pomalý. Důvodem je více nových členů a také mnoho neaktivních členů. Tato zpráva bude obíhat aby sa zjistilo,jestli jste aktivní nebo ne. Jestli ano, pošlete tuto zprávu aspoň 15 lidem za pomoci Copy + Paste. Ti, kteří to nepošlou budou během 2 týdnů bez váhání vymazáni aby sa vytvořilo více místa. Pošlete to všem přátelům aby jste mu ukázali, že jste aktivní a nebudete zmazán."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam