• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    OVERSEER: ja sa rad podelim s CIA s fotkami zo ZOO kde som bol s priatelmi v utorok a naslednou debatou ci boli lepsie pandy alebo tucniaky...aspon uvidia ako tam bolo supeeeer!
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Už i u nás v práci :( Hidemyass.com to jistí :)

Při pokusu o přístup k: http://www.facebook.com/
    se objevila následující chyba:
    Access Denied.
    Přístup k dokumentu byl stornován v důsledku nedostatečných přístupových práv. Pokud jste přesvědčeni, že se jedná o chybu, kontaktujte správce vzdáleného serveru.
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    SIAN: jde o nastaveni alba, ja davam vetsinou pratele pratel
    YOSHUA: nemusis muzes dat prezdivka prezdivka
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    YOSHUA: jmeno prijmeni, prezdivku si nastavis posleze... (mozna je to uz soucasti registrace, nevim...)
    YOSHUA
    YOSHUA --- ---
    jsem fcbk lama, takze se ptam - je potreba se zaregistrovat jako Jmeno Prijmeni a nebo jako MojePrezdivka?
    FROGY
    FROGY --- ---
    s tim defaultem na to otevreni pro stejnou sit je to pekna kulisarna, kdyz jsem na to prisel, tak jsem dost zdesil ;)
    DHA
    DHA --- ---
    DHA: ted koukam, ze mi to nabizi, nekoho se jmenem spoluzacky a ta osoba nema jeste zadne pratele.
    DHA
    DHA --- ---
    MARIPOSA: ne, protoze mi to nenabizi jenom skutecne spoluzaky, ale lidi toho jmena.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    M1C4A1: není to díra, každý si to může nastavit. Já mám například galerie přístupné všem. Naprosto záměrně.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Nevím, jestli je to díra, to je prostě vlastnost - implicitně to myslím bývá nastaveno, že si to můžou prohlížet přátelé a stejná network; když tam má každej jako network Czech republic, tak holt všici z ČR to můžou vidět.

Jako díra by se spíš dalo považovat to, že když někdo pastne obrázek, tak z URL toho obrázku dokážu zjistit, komu ten obrázek patří.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    SIAN: jj, rekl bych, ze tohle je docela dobra bezpecnostni dira...
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    moc to resite... vzdyt vlastne o nic nejde - a pokud si nekoho nepridate do pratel, tak vase veci stejne nevidi, tak co ;)
    celej facebook je o tom, ze dobrovolne prijmete urcitou ztratu soukromi a vymenou za to pak muzete komunikovat a sdilet fotky s vasimi blizkymi a prateli mnohem jednoduseji, nez by to jinak slo.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    SIAN: myslis highlights ? to asi nejde no... ani ty navrhy pratel neodstranis. Ja si toho vetsinou nevsimam...
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    DHA: Nemáte nějaké společné přátele? Jestli ne a Facebook si to vyhledávání vážně pamatuje, tak koukám, že moje paranoidní rozhodnutí zřídit si druhý, anonymní profil a přes něj hledat lidi, u kterých nechci, aby věděli, že jsem je hledala, bylo prozíravé :(
    DHA
    DHA --- ---
    S tím koho mi to nabízí jako přátele, jsem vysledovala, že facebook si pravděpodobně pamatuje, koho jsem hledala. A jak se lidé toho jména registrují, nabízí mi je. Taky jsem koukala jako blázen, když mi to nabídlo spolužáky ze základky, se kterými jsem sto let nemluvila a nemám na ně kontakt. Jediné pojítko mezi námi je, že jsem je možná někdy v začátku, kdy bylo na facebooku ještě pět a půl lidí, zkoušela hledat.
    MACATA_PRDELKA
    MACATA_PRDELKA --- ---
    PETGRIDUS:
    No tak mně to přijde na hranici slušnosti, rozdávat něčí adresu cizím entitám bez optání. Což v podstatě tento akt - povolení facebooku projet mi mail, byl. Ale chápu, že málokdo si to uvědomí.

Díky za optání, ano já JSEM paranoidní.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CALMETH: jen nechapu proc blbci? kdyz chtej najit sve pratele co tam jsou?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ATOMINATOR: bylo, telefonní číslo jsem tam zadával už na podzim
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    hele proc mu rikas cuntfacebook dyt ti nic spatnyho neudelal :) nikdo te nenuti tam byt :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam