• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    ESTEN: neres, to se jen ta aplikace snazi vetrit :) Hide all...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    porad na me vyskakujou hlasky, ze nekdo commented on my hindi name. Je to jen blaf ty aplikacky, nebo pres ni vazne lidi pisou komentare, ktery neuvidim dokud do ni nevlezu?
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    MISSTY: staci si ty lidi blokovat.
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    MISSTY: je tam nastavení kdo uvidí různé věci z tvého profilu, takže tam myslím můžeš nastavit aby neviděl statusy, koho sis dala do přátel, fotky atp.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    btw. z čeho FB pozná, koho můžu mít za přátele, když sem si s dotyčnou nepsal maily ani nemáme žádný společný přátele (na FB, jinak se známe)? A chápu to dobře, že to teda leze lidem do emailu? To je docela hustý ;-)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    A tak nápor lidí to zvládá, jen některých 3rd party aplikace na vlastních serverech to nedávaj. Ale rozhašený je to teď dost, snad to zestabilní.
    V3S
    V3S --- ---
    PEETIK: ja bych rek, ze jsem aktivni tak akorat ... ale je pravda, ze fb ten napor lidi trosku nezvlada, navic ty jejich kouzla s updatama a novejma fb, ktery zatim byly vzdy spis ke skode nez k uzitku ... jak pises, lide si stezuji :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    V3S: Asi seš málo aktovní, jak píše : Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg, že se prý Facebook stal velmi populárním mezii lidmi a lidé si stěžují, že je pomalý... atd blá blá blá... :D
    V3S
    V3S --- ---
    UNCLEAN: no praveze vim, ze na jinejch uctech to funguje ... asi jsem zlobil :)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    V3S: to je asi soucast nejakych zmen, mi to taky mizelo, ale ted to zase vidim...
    V3S
    V3S --- ---
    nevite nekdo kde se na FB nastavuje uvodni stranka? pred casem mi v pravym pruhu zmizelo policko Highlights (v cestine tusim Nejdulezitejsi udalosti) a ne a ne se objevit ...
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    PEETIK: jj, zase je to vysrany... uz me to neba, tak bezim na lite.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Fejkbook zase blbne... kámoška mi ppřed chvilkou napsala zprávu - čas: 16.září 8:40, no a já sem odpovídal v 8:50 a mám tam nastavenej čas 15.září 23:48 :DD
    back to the past :)))
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    Ahoj,

na facebooku si nase firma nechala zalozit stranku pres obchodni oddeleni facebooku (tzn.za poplatek), ted chceme ziskat prihlasovaci udaje, abychom mohli stranku spravovat sami, ALE obchodni zastupce tvrdi, ze je nam nemuze poskytnout, protoze na jedny prihlasovaci udaje je vedeno vice firem. Pritom na strankach facebooku jsem cetla, ze jmeno a heslo se da zmenit.

Nenapada vas neco, jak by se z nich to heslo dalo dostat.

Dekuju za radu!
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    tak co rikate na http://lite.facebook.com/ ? :)
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    DHA: to já budu muset počkat, až si najdou chlapy :-))
    DHA
    DHA --- ---
    _JOAN_: taky je tam házím, po čase je pustím z "karantény", když zjistím, že se nepolepšili, mažou pryč úplně. Teď tam mám několik fanatických příznivců Strany Zelených, kteří spamovali nad únosnou mez a několik kvízařů.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    M1C4A1: To je dobra volba.
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    PREVIT: hážu do ignore. Vlastně sem byl nucen až u dvou nevyřáděných dívek, do té doby klídek, internetově neaktivní lidé, většinou z ciziny...FB je právě docela praktická záležitost a časově nenáročná
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jinak teď je možný tagovat uživatele přímo ve statusech - http://blog.facebook.com/blog.php?post=109765592130 Twitterovatí to. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam