• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    VFISA
    VFISA --- ---
    Hele tak mi prijde ze jsou tady vsichni z ty skatulky nudim se, sedim furt na FB a kritizuju ostatni jak jsou ujety a furt na tom sedi..
    A to pri hrani farmville atp. picovin, anebo breci na Nyxu ze jim nejde profil..

kua lidi, co je to s vama?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ale to i ty co ho nemaj
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    PEETIK: Asi tak na 2 minutky mi to fungovalo a už to zase nejede... každopádně sem narazil asi na další bug... na hlavní straně na zdi se mi nezobrazuje jméno ani obrázek, pouze status... nevím čím to může být. Buď si mě ten uživatel odstranil nebo je chyba někde v matrixu. viz. obrýzek:
    DHA
    DHA --- ---
    HARIBOKACHNA: to jsem měla nedávno, trvalo to přesně 24 hodin.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    To mi dělalo včera a dělá to u některých profilů. Holt se s tím něco zas dělá. :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    aspon se dostanes na svuj profil, ja se nemuzu cely den prihlasit:(
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    PEETIK: Normálně se přihllásim na FB, na jiný profile se můžu podívat, ale když kliknu na "Profil" tak se tam nedostanu a zobrazí se ta hlaáška co je dole. Fakt už mě to sere....
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Nedostanu se na svůj profil...

Požadovaná stránka nebyla nalezena.

Pravděpodobně jste klikli na neplatný odkaz nebo jste nesprávně zadali adresu. U některých webových adres jsou rozlišována velká a malá písmena.

* Zpět na hlavní stránku
    * Zpět na předchozí stránku
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    Account Unavailable

Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    me funguje
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    taky vam fb nefunguje:] z duvodu udrzby uz od skoro cely den... ?
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    lol
    There are no posts in your News Feed.Find people you know to see more posts.

mych 318 jim asi nestaci :))
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    IKKIE: jj nějak se jim to sere opět ;)
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    IKKIE: napodobne...zase sa im to rozsypalo:)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    IKKIE: mám tam jen narozeniny.
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    KVITKO: ne celej, jenom něco z něj. Plus nějaké další anomálie, které mě už začínají pěkně štvát (statusy řazené absolutně náhodně co se týče data zveřejnění, a to ještě od osob, u kterých jsem dal statusy skrývat).
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    taky Vám zmizel pravý panel?
    HANNA
    HANNA --- ---
    ALEF: hezká sbírečka :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Ty jsi snědl něco veselého, viď?
    DHA
    DHA --- ---
    UNCLEAN: já nemám mac a taky to zachovalo formátování. Nekonečnej sloupec. Škoda, že nemůžeme nějak převzít zablokované aplikace od druhých, společnými silami bychom tak zablokovali všechny aplikace (nebo aspoň velkou vetšinu, jelikož to je nekonečná činnost).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam