• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    je a poriadne. Tak ale ked to owner toleruje....

no more overseer, thank nyx for ignore user
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Uvedomuješ si, že si v tomto klube dosť mimo tému?
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    OVERSEER: uz je to docela nudne. zo zaciatku to bolo zaujimave ako nazor, teraz to je uz skor spam.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ja to taky nechapu co tu jako delas? prudici fuj
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    PEETIK: mě to jde celý den bez problémů
    OVERSEER: vůbec nechápu co to mluvíš, takže buď tak hodný a pokud potřebuješ prudit, nebo máš problém s vyjádřením, jdi prosím do jiného audítka. díky
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    HARIBOKACHNA: Taky mi to stále nejede.... :-( zajímavá je to, že se třeba můžu vpohodě dostat do galerie s fotkama, ale na profil ne. Dneska mi to ale asi tak na 2min. šlo. A kde že je ten kontakt na technickou podporu? Nějak sem ho nenašel.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ja jsem jim psala a nedostala jsem jeste odpoved:) myslite, ze mi zablokovali profil:)? nekdo mne nahlasil?:))
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    HARIBOKACHNA: no, to uz je dost divny... zkus treba tech. podporu...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    co myslite, proc mi to stale nefunguje?:(
    DHA
    DHA --- ---
    vysedávání na facebooku není o nic horší, než dřepění v hospodě (kavárně, čajovně ....), a drbání toho, kdo tam zrovna není.
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    OVERSEER: no a proč mi to jako cpeš?
    já s tím nemám problém, je mi jedno jestli si někdo vysedává na facebooku, nyxu nebo líbím se ti. jejich věc. stejně jako moje věci jsou má věc.
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    každej ať si dělá co chce, ne?
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    VFISA: NA FB sem jen kvůli skupinám co tam máme založený, kvůli komunikaci, že tam sou možnosti vkládat událsoti, videa, fotky apod, jinak na FB max. zewluju. Stejně mě to sere že to nejede.
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    furt mi to nejede :(
    VFISA
    VFISA --- ---
    Hele tak mi prijde ze jsou tady vsichni z ty skatulky nudim se, sedim furt na FB a kritizuju ostatni jak jsou ujety a furt na tom sedi..
    A to pri hrani farmville atp. picovin, anebo breci na Nyxu ze jim nejde profil..

kua lidi, co je to s vama?
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    ale to i ty co ho nemaj
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    PEETIK: Asi tak na 2 minutky mi to fungovalo a už to zase nejede... každopádně sem narazil asi na další bug... na hlavní straně na zdi se mi nezobrazuje jméno ani obrázek, pouze status... nevím čím to může být. Buď si mě ten uživatel odstranil nebo je chyba někde v matrixu. viz. obrýzek:
    DHA
    DHA --- ---
    HARIBOKACHNA: to jsem měla nedávno, trvalo to přesně 24 hodin.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    To mi dělalo včera a dělá to u některých profilů. Holt se s tím něco zas dělá. :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    aspon se dostanes na svuj profil, ja se nemuzu cely den prihlasit:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam