• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    ALEF
    ALEF --- ---
    M1C4A1: jak je mozny si uzivatele dal filtrovat?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Navíc je možný si uživatele dál filtrovat.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: Nekdo proste zna celou vesnici....
    Ale musim rict, ze bydlim v panelaku, kde bydli asi 200 lidi a mam po dvaceti letech bydleni a peti letech predsednictvi v bytovem druzstvu problem vsechny poznat a zdravit..:o)))
    DHA
    DHA --- ---
    M1C4A1: u mě taky nejvíce řvou lidi, co mají kolem tisícovky přátel, tak to je jasný, že se jim to nelíbí. Stejně nechápu, proč má někdo v přátelích tisíc lidí, které z velké části nezná.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak life feed byl avizovanej už při velké rekonstrukci před několika měsíci. Akorát až teď to dotáhli do konce. Já jsem celkem spokojenej, i když pokud má někdo hodně aktivních přátel dělajících kvízy, tak se mu to bude měnit jak na běžícím pásu. :)
    DHA
    DHA --- ---
    Mě se to líbí, před poslední změnou se zobrazovalo, kdo se s kým kamarádí a do jaké skupiny vstoupil. Jsem ráda, že to vrátili, naopak bych řekla, že bez toho to bylo Twitterovatý.
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    coraz viacej to twitterovatie
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Dané změny mi tedy moc nesedly, nějak ztrácím smyslu orientace v tom ;)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak pokud tam nemáš galerie se stovkama fotek, kde špulíš před zrcadlem rty, tak je to v normě. :-)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    M1C4A1: Jednoduše, vkládám tam svoje fotky v domnění, že sou hezký a že sem taky hezkej :D ale bohužel, opak je pravdou :D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jak se to projevuje? :-)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    DRAHOTA: protože je to pravda? I já sám na sobě pozoruju že sem na FB narcisistickej :-(
    DRAHOTA
    DRAHOTA --- ---
    jde vám FB?
    btw. co je to za hloupy obrázek, FB-narcissism...?
    DHA
    DHA --- ---
    DHA: hmmm tak už vím, proč mi to nechodí, protože hroutí Seznam. Na jiný email mi to chodí normálně, tak to vyjimečně nebyla vina Facebooku.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak už jsem na to došel. Přenastavil jsem v about:config položku general.useragent.extra.firefox na hodnotu Firefox/3.5.2, protože předtím tam moje Gentoo hodilo položku Shiretoko/3.5.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    FF 3.5
    REELOO
    REELOO --- ---
    M1C4A1:
    Máš IE6 a méně?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Heh, to okno píše:
    You're using an old web browser to browse Facebook. To use the full version of Chat from within a regular Facebook window, please upgrade your browser.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Dělá to jenom mně nebo i ostatním? Facebook chat se mi otevírá v novým okně, ve kterým navíc nejde kecat s více lidma zaráz (nebo nevím jak). Zkusil jsem ve volbách možnost Pop in a nic to neudělalo, chat akorát zmizel, ale vpravo dole se prostě neukazuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam