• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    WOJTISHEK:
    FROGY: díky :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GATTA_NERA: jak pise frogy, mas moznost mit nekolik kalendaru v GC, tak pouze naimportujes link, ktery ti vyhodi odkaz "Export Events" v Events :)
    FROGY
    FROGY --- ---
    GATTA_NERA: nikdy jsem to nedelal, ale imho Events-Export events, a pak import v gcalendari (setting-calendar)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    WOJTISHEK: poraď mi jak provést import dat do GC
    DIM_
    DIM_ --- ---
    Trojský kůň útočí na uživatele facebooku pod záminkou změny hesla
    http://www.hoax.cz/aktuality/trojsky-kun-utoci-na-uzivatele-facebooku-pod-zaminkou-zmeny-hesla_246
    DHA
    DHA --- ---
    TACHIBANA_UKYO: funguje normálně
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WOJTISHEK: uuuz vyreseno :) fb umi krasne exportovat veskere udalosti nativne...ted uz jen zjistit, jak to dostat z GC do E51...jdu vedle :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Neuzivate nekdo nahodou GM script "Facebook to Google Calendar"? nejak mi nejde rozbehat...
    FROGY
    FROGY --- ---
    SIAN: no tenhle se k nemu dost vraci tim livefeedem, ne?
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    MYJKA: a opat sa vytvaraju tie tragikomicke skupiny..niekedy nechapem co za "friendov" mam:)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    mne sa paci ako kazdy chce spat stary fb ktory predtym nikto nechcel a chcel spat stary fb :D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    U každýho příspěvku uživatele máš vpravo možnost Hide.
    Případně úplně dole je nastavení, kam si můžeš přidat koho chceš.
    ALEF
    ALEF --- ---
    M1C4A1: jak je mozny si uzivatele dal filtrovat?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Navíc je možný si uživatele dál filtrovat.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: Nekdo proste zna celou vesnici....
    Ale musim rict, ze bydlim v panelaku, kde bydli asi 200 lidi a mam po dvaceti letech bydleni a peti letech predsednictvi v bytovem druzstvu problem vsechny poznat a zdravit..:o)))
    DHA
    DHA --- ---
    M1C4A1: u mě taky nejvíce řvou lidi, co mají kolem tisícovky přátel, tak to je jasný, že se jim to nelíbí. Stejně nechápu, proč má někdo v přátelích tisíc lidí, které z velké části nezná.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak life feed byl avizovanej už při velké rekonstrukci před několika měsíci. Akorát až teď to dotáhli do konce. Já jsem celkem spokojenej, i když pokud má někdo hodně aktivních přátel dělajících kvízy, tak se mu to bude měnit jak na běžícím pásu. :)
    DHA
    DHA --- ---
    Mě se to líbí, před poslední změnou se zobrazovalo, kdo se s kým kamarádí a do jaké skupiny vstoupil. Jsem ráda, že to vrátili, naopak bych řekla, že bez toho to bylo Twitterovatý.
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    coraz viacej to twitterovatie
    SNIPERCZ
    SNIPERCZ --- ---
    Dané změny mi tedy moc nesedly, nějak ztrácím smyslu orientace v tom ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam