• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    M1C4A1: maly rozdil...jenom par nul :D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Teda 400 miliónů vlastně... beru zpět. :-D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    WOJTISHEK: To má dobrý, já jsem za cca 2 roky vystoupal asi jen na 400000 a už mě tak čtvrt roku nikdo nechce. :-D Asi si tam hodím nějakou fotku modela. :-D
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KVITKO: nn, kdepak, behem minuty byla takhle vysoko
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    WOJTISHEK: jasně, ale tak snad u toho byl i jinej, delší čas než najednou 16new a všichni si mě koupili za 2 vteřiny.
    podle mě zase nějakej hegeš :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KVITKO: Pet For Sale? normalni :) mladou takhle vysvihli z ceny 200k na 45M nejakou dobu zpatky :))
    TK_
    TK_ --- ---
    fakt žůžo odesílat ty komentáře načtyřikrát, protože to furt hází nějaký errory
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    eh?

Nicole Scott bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Nicole Scott bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Riyadh Alshamsan bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Riyadh Alshamsan bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Eduardo Isao bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Koen Van Den Bergh bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Eduardo Isao bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Pınar Türker bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Feryal Cerman bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Matthew Fuentes Giron bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Daja Maca bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Maria Elena put you on sale for $178614 because you weren't selling. Click here to show them what you're worth! Před 2 sekundami
    Maria Elena bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    novy design ma uzasnu featurku..ak sa otaguje jedna fotka, na ktorej mam napr. 15 friendov, tak tu istu fotku mam na news feede 15krat, vzdy s komentarom xy was tagged in an album, ab was tagged in an album, atd:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: :o)))))
    DHA
    DHA --- ---
    PREVIT: to řekl můj manžel taky, prý: ono by jich bylo víc, ale ti další jsou tak blbí, že neumí otevřít .zip :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: Ja to vidim, jako cestu ke zkvalitneni clenske zakladny. :o)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: Tak malo??? :o)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    WOJTISHEK:
    FROGY: díky :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GATTA_NERA: jak pise frogy, mas moznost mit nekolik kalendaru v GC, tak pouze naimportujes link, ktery ti vyhodi odkaz "Export Events" v Events :)
    FROGY
    FROGY --- ---
    GATTA_NERA: nikdy jsem to nedelal, ale imho Events-Export events, a pak import v gcalendari (setting-calendar)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    WOJTISHEK: poraď mi jak provést import dat do GC
    DIM_
    DIM_ --- ---
    Trojský kůň útočí na uživatele facebooku pod záminkou změny hesla
    http://www.hoax.cz/aktuality/trojsky-kun-utoci-na-uzivatele-facebooku-pod-zaminkou-zmeny-hesla_246
    DHA
    DHA --- ---
    TACHIBANA_UKYO: funguje normálně
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WOJTISHEK: uuuz vyreseno :) fb umi krasne exportovat veskere udalosti nativne...ted uz jen zjistit, jak to dostat z GC do E51...jdu vedle :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam