• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    DHA
    DHA --- ---
    já tam mám chlapa +50 let, drsná kombinace věřící, sluníčkovej, komouš. Statusy mívá tak nějak sociálně laděné a každý končí ... mám vás všechny moc rád, plus nějaké rady, jak bychom si mohli navzájem pomáhat. Sere mě neuvěřitelně, jednou mi ujedou nervy a našemu krásnému přátelství bude konec. Nejhorší je, že mu tam v podobném duchu odpovídají i nějací další.

např:
    Přátelé moji milí. Nenechme se utlačovat tyrany naší společnosti. Ukažme jasně co my lid český chceme a co nechceme. Vyjádřeme svůj jasný postoj.Blíží se den 17.listopad,který může být odrazovýmmůstkem.Proto přijďme všichni na naše náměstí a náměstíčka, v klidu zapalme svíce symbolizující svobodu. To bude náš tichý začátek. Začátek změny. Nechť se tyran třese.

A ještě bych dodal, že zlo plodí zlo a láska plodí lásku. Chceme zvítězit nad zlem,kterého je stáledost? Určitě, proto lásku rozsévejme kolem sebe. Mám vás rád.

M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Já tam mám zas jednoho kluka (tak 20 let) a jeho statusy den co den vypadají takto:

mám náladu uplně na piču... jdu si dát pivo a něco někam dělat :-/ :-/ už mě z toho fakt jebe...

depressed and confused... :-/ i feel sick...

Mám pořádně blbou náladu :/

:((((

Hej já mám nějakou blbou náladu :(( kdo mě rozveselí?

na píču všecko! už mě všecko přestává bavit :( nevyspím se ani v klidu, nic mě nebaví :-/ to je život...

sem se dneska vůbec nevyspal :(( ty škaredý sny :(( spíš sny o někom... :(

právě jsem došel ze školy a je mi nějak na nic :-(
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ja zas nemuzu z tohodle :/ asi si tu sousedku fakt uz necham hidnout...
    a to je tem deckam uz nejak 17 :/
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    tak sem prave uskutecnil propojeni myho fotowebu s facebookem. Jak to v praxi funguje, se muzete podivat tady: http://photo.rdx.cz :o)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Na 45M to totiž není takovej problém, protože se ti tam po osmi hodinách po přihlášení přidá myslím 100000; dřív to bylo myslím jen 10000. A ona je to holt taková strategie - objeví se hodně kupovaná fotka, tak se všichni předhánějí v nakupování, až to najednou někdo utne a jednomu z těch kupujících zůstane drahá fotka, kterou už nikdo nekoupí. :-D
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    M1C4A1: maly rozdil...jenom par nul :D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Teda 400 miliónů vlastně... beru zpět. :-D
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    WOJTISHEK: To má dobrý, já jsem za cca 2 roky vystoupal asi jen na 400000 a už mě tak čtvrt roku nikdo nechce. :-D Asi si tam hodím nějakou fotku modela. :-D
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KVITKO: nn, kdepak, behem minuty byla takhle vysoko
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    WOJTISHEK: jasně, ale tak snad u toho byl i jinej, delší čas než najednou 16new a všichni si mě koupili za 2 vteřiny.
    podle mě zase nějakej hegeš :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    KVITKO: Pet For Sale? normalni :) mladou takhle vysvihli z ceny 200k na 45M nejakou dobu zpatky :))
    TK_
    TK_ --- ---
    fakt žůžo odesílat ty komentáře načtyřikrát, protože to furt hází nějaký errory
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    eh?

Nicole Scott bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Nicole Scott bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Riyadh Alshamsan bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Riyadh Alshamsan bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Eduardo Isao bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Koen Van Den Bergh bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Eduardo Isao bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Pınar Türker bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Feryal Cerman bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Matthew Fuentes Giron bought you as his new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Daja Maca bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    Maria Elena put you on sale for $178614 because you weren't selling. Click here to show them what you're worth! Před 2 sekundami
    Maria Elena bought you as her new pet! Do you want to accept or reject your new owner? Před 2 sekundami
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    novy design ma uzasnu featurku..ak sa otaguje jedna fotka, na ktorej mam napr. 15 friendov, tak tu istu fotku mam na news feede 15krat, vzdy s komentarom xy was tagged in an album, ab was tagged in an album, atd:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: :o)))))
    DHA
    DHA --- ---
    PREVIT: to řekl můj manžel taky, prý: ono by jich bylo víc, ale ti další jsou tak blbí, že neumí otevřít .zip :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: Ja to vidim, jako cestu ke zkvalitneni clenske zakladny. :o)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: Tak malo??? :o)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    WOJTISHEK:
    FROGY: díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam