• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    HOCH
    HOCH --- ---
    ...sice ho budes mit deaktivovanej, ale informace a fotky budou stale lezet na serveru :)
    K8Z
    K8Z --- ---
    ZARA: dík!
    ZARA
    ZARA --- ---
    K8Z: na modrej liste hore mas "Settings" ->posledny riadok "Deactivate Account"
    K8Z
    K8Z --- ---
    víte, jak smazat účet na FB?? dík za info.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DIM_: ja uz to mam nastaveny u takovejch lidi...
    tahle bude asi brzo na rade, sice si tam nektery nechavam jen tak pro srandu, ale co je moc... :))
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    http://www.theregister.co.uk/2009/11/05/facebook_myspace_backdoor_fix/
    Facebook děravej jak řešeto, snad nikdo nespoléhá na to, že když si nastaví na nějaký fotky a údaje práva, že to nepůjde obejít. :)
    HOCH
    HOCH --- ---
    Ty, co tu mate ucet na facu, farmarite nekdo na Farmville? Chci mraky sousedu, tak kdyby mel nekdo zajem stat se mym sousedem ve Farmville, piste mi sem do posty :) Diky :)

HITOMI: hold, laska kvete v kazdy socialni siti :D
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    M1C4A1: jsou akorat liny, ze jsou servery v zahranici nevadi ...
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    SKAFF: To proběhlo už i v médiích. Policie s tím nenadělá nic, protože servery nejsou u nás.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    DHA: pokud to neni scam, tak je to chvalyhodny. Mit ze zivota prekazkovou drahu (coz je nebezbarierovy dum pro vozickare) je dost peklo. To ze se jinak chova jako trotl, nepopiram, ovsem tohle zas az tak trotlovina neni. Just my two eurocents.
    jinak se mi ovsedcilo mit seznam lidi ktery mam jako pratele, a seznam tech kteri sou od veci jako Vampire wars a podobne. Mam v pratelich hodne exoticky lidi, treba z Filipin, ale nemusim sledovat jejich statusy a starosti, kdyz je vlastne vubec neznam.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Já ho tam mám proto, že jinak má dobrý statusy okolo IT.
    HANNA
    HANNA --- ---
    HITOMI: uf
    DHA
    DHA --- ---
    DIM_: já mám taky čtvrtinu lidí skrytejch a postupně je vyhazujuji. Tohoto mám čistě ze zvědavosti, kam až je takovej magor schopnej zajít. Naposledy vymyslel, že postaví nějaké ženské na vozíku bezbariérovej domek, stačí maličkost, abychom posílali prachy na nějaké konto. Nějací lidé mu tam nadšeně přitakávali, tak jsem zvědavá, jestli mu někdo něco pošle.
    DIM_
    DIM_ --- ---
    Ja mam X lidi skrytejch, jinak by mi explodovala hlava. Proc to taky neudelate a takhle se trapite?
    Jako to od HITOMI. To je skoro na report FB staffu:)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Já bych taky nedělal, kdyby to jeho emo skuhrání nebylo tak do očí bijící.
    FROGY
    FROGY --- ---
    DHA: mazec! ;)

M1C4A1: hele podobny tam mam asi taky, ale nedelal jsem si nikdy takhle podrobnou reserzi ;)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    věřící sluníčkovej komouš je ultimátní kategorie ... proč tam takovýhle lidi vůbec máte?
    DHA
    DHA --- ---
    já tam mám chlapa +50 let, drsná kombinace věřící, sluníčkovej, komouš. Statusy mívá tak nějak sociálně laděné a každý končí ... mám vás všechny moc rád, plus nějaké rady, jak bychom si mohli navzájem pomáhat. Sere mě neuvěřitelně, jednou mi ujedou nervy a našemu krásnému přátelství bude konec. Nejhorší je, že mu tam v podobném duchu odpovídají i nějací další.

např:
    Přátelé moji milí. Nenechme se utlačovat tyrany naší společnosti. Ukažme jasně co my lid český chceme a co nechceme. Vyjádřeme svůj jasný postoj.Blíží se den 17.listopad,který může být odrazovýmmůstkem.Proto přijďme všichni na naše náměstí a náměstíčka, v klidu zapalme svíce symbolizující svobodu. To bude náš tichý začátek. Začátek změny. Nechť se tyran třese.

A ještě bych dodal, že zlo plodí zlo a láska plodí lásku. Chceme zvítězit nad zlem,kterého je stáledost? Určitě, proto lásku rozsévejme kolem sebe. Mám vás rád.

M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Já tam mám zas jednoho kluka (tak 20 let) a jeho statusy den co den vypadají takto:

mám náladu uplně na piču... jdu si dát pivo a něco někam dělat :-/ :-/ už mě z toho fakt jebe...

depressed and confused... :-/ i feel sick...

Mám pořádně blbou náladu :/

:((((

Hej já mám nějakou blbou náladu :(( kdo mě rozveselí?

na píču všecko! už mě všecko přestává bavit :( nevyspím se ani v klidu, nic mě nebaví :-/ to je život...

sem se dneska vůbec nevyspal :(( ty škaredý sny :(( spíš sny o někom... :(

právě jsem došel ze školy a je mi nějak na nic :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam