• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    DRAGON: Kliknout na View Live Feed?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    zdravim, mam dotaz:

prosim, jak si nastavim, aby mi ukazoval system kontinualne statusy mych preddefinovanych pratel?

ted mi to ukazuje takhle prazdne a to se mi nelibi (toto se objevi po kliknuti na home)

SILVERFISHH
    SILVERFISHH --- ---
    MUI: Kde je?
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    SHERPA: covece, jak to zaridit, aby to tak bylo i u mne doma? :)
    SILVERFISHH
    SILVERFISHH --- ---
    Prasečí chřipka na FB
    Tak ten ví, o čem mluví
    SHERPA
    SHERPA --- ---
    Doma mi vůbec nejde facebook,stranka mi najede to jo přihlásím se ,ale jak chci něco dělat tak mi to dole v pravým rohu napíše bud hotovo a nic se nestane,nebo to nahlasí v rohu chybu,nesetkal se s tim nekdo?? diky moc
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    funguje vam ten chat nska ?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Pokud si někdo nastaví, že nechce žádný aplikace, tak máš smůlu. A nebo si tu aplikaci dali do ignorace.
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    muzu jeste nekde zmenit a pridavat dary ve mnou vtipne vytvorene aplikaci + zmenit jeste nejak nastaveni ? ve vyberu komu poslat a zaslat mi to nezobraze vsechny pratele atd...
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    tak jsem pln nadseni propojil s facebookem dalsi web! ten facebook connect je vazne super, skoda ze je to API takovy osekany
    http://www.studijnimaterialy.cz
    HOCH
    HOCH --- ---
    ZARA: tak me to nevadi, ja si tam fotky necpu :) Ale treba mi kamaradi, co si tam cpou za fotky, tak se fakt divim, za prvy by mi soudnost takovyhle fotky tam davat nedovolila, dalsi vec je, ze to muzou pak videt pratele pratel mych pratel a navic i dalsi lidi, o kterych ani nevime :)
    ZARA
    ZARA --- ---
    For content that is covered by intellectual property rights, like photos and videos ("IP content"), you specifically give us the following permission, subject to your privacy and application settings: you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on or in connection with Facebook ("IP License"). This IP License ends when you delete your IP content or your account unless your content has been shared with others, and they have not deleted it
    ZARA
    ZARA --- ---
    HOCH: to ano ale s tym nic nespravis, facebooku si vytvorenim konta u nich dal s nimi 'pravo' nakladat.
    HOCH
    HOCH --- ---
    ...sice ho budes mit deaktivovanej, ale informace a fotky budou stale lezet na serveru :)
    K8Z
    K8Z --- ---
    ZARA: dík!
    ZARA
    ZARA --- ---
    K8Z: na modrej liste hore mas "Settings" ->posledny riadok "Deactivate Account"
    K8Z
    K8Z --- ---
    víte, jak smazat účet na FB?? dík za info.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DIM_: ja uz to mam nastaveny u takovejch lidi...
    tahle bude asi brzo na rade, sice si tam nektery nechavam jen tak pro srandu, ale co je moc... :))
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    http://www.theregister.co.uk/2009/11/05/facebook_myspace_backdoor_fix/
    Facebook děravej jak řešeto, snad nikdo nespoléhá na to, že když si nastaví na nějaký fotky a údaje práva, že to nepůjde obejít. :)
    HOCH
    HOCH --- ---
    Ty, co tu mate ucet na facu, farmarite nekdo na Farmville? Chci mraky sousedu, tak kdyby mel nekdo zajem stat se mym sousedem ve Farmville, piste mi sem do posty :) Diky :)

HITOMI: hold, laska kvete v kazdy socialni siti :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam