• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    HOCH
    HOCH --- ---
    MICHIGAN: souhlas, si mela videt, kdyz nam to odpojili v praci, mnoho lidi vcetne me si rvalo vlasy a chodili jak na drogovym abstaku :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    HOCH: no, ale zkus vzit lidem jejich drogu ;) spousta lidi uz dneska poklada facebook za samozrejmost a kdovi, jestli by se bez nej obesli - navic tam ma i zivnost spousta firem, to nejde jen tak zrusit :)
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    ANNIE: HOCH: FROGY: Díky moc:)
    HOCH
    HOCH --- ---
    ...muj osobni nazor je takovy, ze vyvojari oddaluji velky tresk, ktery bomba jmenem facebook je. Myslim si, ze hodne veci je udelano zpusobem jen tak tak a ze to drzi na dobry slovo a ze jednoho dne se to vsechno poradne zhrouti... Zatim to ale vypada, ze to stihaj udrzet ale tyhle vypadky jsou docela casty a docela se i obnenuji, takze problem neni v jedny veci ale asi ve vicero z nich :)
    FROGY
    FROGY --- ---
    mne se zase u nekterych useru nezobrazuje zed obcas :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BOO: vcera vecer to dost blblo. taky se mi stavalo tohle - minimalne jeden uzivatel nebyl videt. vedel jsem kdo, takze jsem kontroloval jeho profil, na ten jsem se dostal, ale z me strany jmeno v updatech chybelo. a podle komentaru pro tohoto uzivatele nejen u me.
    a k tomu jeste nejake dalsi klasicke lagy a bugy - nenacitajici se aplikace atd.
    FROGY
    FROGY --- ---
    ANNIE: souhlasim, skupiny jsou uplne mimo
    HOCH
    HOCH --- ---
    BOO: asi mas nejakyho skrytyho pritele o kterym nevis :D Nezeni/vdava se ti ted nekdo z okoli? :)
    REFALLENONE: souhlas s ANNIE: Jen doplnim, ze skupina ti poslouzi spis ke sprave tvych pratel.
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    BOO: Občas sa stane, pár refreshov a zobrazí ti to ;-)
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    REFALLENONE: urcite stranka. jeji fanousci okamzite vidi "statusy" a videa, ktera ona stranka vlozi. Do jiste miry se muze chovat jako uzivatel. Z hledista propagace mi pripada vyhodnejsi :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BOO: Aj ja mam nieco take. mozno uz prehadzuju ten novy vzhlad a blbne im to..
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Mohl bych hezky poprosit, popsal by mi někdo rozdíl mezi skupinou (co má členy) a stránkou (s fanoušky). Nejvíce mě zajímá, která jde nejlíp využít pro projekt, který potřebuje dobrou komunikaci a možnost dobře vkládat a šířit multimédia (fotoalba, videa, aplikace, hry). Události nehrajou takovou roli, spíš, aby to byla přehledná vizitka a prezentace multimediální tvorby (nejde o nic komerčního). Díky moc, dobrou radu rád zaleju nějakým drinkem;)
    FROGY
    FROGY --- ---
    DHA: dobre to cele udelal, at se lidi zacnou zamyslet nad svym chovanim na netu
    HOCH
    HOCH --- ---
    DHA: skoro, jako kdybych to psal ja :) Je to fakt prijemna vec ten facebook, staci jenom odfiltrovat kvizy a nektery aplikace, nastavit si prava, kdo co vidi podle skupin a vypnout dole chat, jak si psala ty a facebook se po techto krocich razem stane velmi prijemnym nastorjem :)
    DHA
    DHA --- ---
    HOCH: jo ty začátky, to mi připomíná jednoho kamaráda, kterému jsem poradila, ať se přidá. On mi po nějaké době říká, že ho to teda moc nebaví. Kouknu k němu a měl v přátelích jenom mě. :o) Tak to se nedivím, že ho to nebavilo.
    Jinak mě to vyhovuje víc než ICQ, tam pořád někdo otravoval, na vykecávání nemám čas. Na facebooku nezapínám nikdy to, že jsem on-line (dole na ten chat), stačí mi, že kouknu, co kdo dělá, napíšu komentář k činnosti. Prostě jaké si to uděláš, takové to máš.
    HOCH
    HOCH --- ---
    HITOMI: kolega mi to daval precist v novinovym vydani a cetlo se to s usmevem na rtech :) Ale level 35, co ma, je malo :)
    KINGFISHER: tak kazdej si tam najde to svoje :) Ja to mam treba jako icq, nedostupnej ale kdyz s nekym chci pokecat, tak se zdostupnim. Navic tu jsou dalsi veci jako fotky a videa a dalsi veci, ktera je fajn, ze se obcas clovek pobavi nad nechytrosti ostatnich :)
    PREVIT: musim souhlasit, to co sem mel na zacatku po zalozeni uctu se neda vubec srovnavat s mym vytunenym fcbkem, co mam ted :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    KINGFISHER: Na FB to hodne zalezi na tom, koho tam objevis. Tady vidis skoro vsechno a muzes si docela vybrat. Tam toho vidis zpocatku mnohem min.
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    KINGFISHER: mně se na facebooku líbí, že je to na tobě, s kym budeš sdílet. Takže tam platí trojnásob "jaký si to uděláš, takový to máš" ;-) Jinak je to dost praktický na různý srazy, upozornění atd. A potkal sem tam jednu důležitou osobu v mym životě po 15ti letech, prostě imho fb je dobrá věc :-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no a obrázek v záhlaví celkem sedí... uplně je to vidět na těch fotkách někdy vidět, jak lidi maj sami sebe rádi :-))) ... už jenom komentář: "jé, tobě to sluší" a pak je to dovedený k dokonalosti... pfu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam