• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    WASQ: to by mě taky zajímalo, měl sem to parádně nastavený a teď abych se zas prodíral haldou pičovin a bez prominutí. a když dám dole upravit možnosti, tak to akorát nahlísí že už se mi ty přízpěvky nebudou zobrazovat... WTF!
    WASQ
    WASQ --- ---
    dorazil ke mě "novej" FB a chtěl bych se poptat, jestli nevíte, jak si seřadit aplikace co sem měl v oblíbených (těch 5) tak aby mi to vyhovovalo a jak nastavit, aby se mi v news feed zobrazoval jen skupina kterou chci a ne novinky od všech aniž to musel pokaždé překlikávat přes friends?
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    CRUSHEER:
    TARMAQ: fotky som zmazal, priatelov som nechal nech sa nik neurazi, ale ak tam zostali, moje nervy...
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    CRUSHEER: to by IMHO stejne nevedlo k odstraneni danych zaznamu/dat z jejich db, pouze by se smazala jeho vazba na ty data..
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    KOCURMOSUR: Tim chce FROGY rict, ze jsi mohl jeste smazat vsechny fotky, odstranit pratele a tak vsechno, abys po sobe nenechal zadnou stopu - to by bylo zruseni uctu :)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    FROGY: bola tam len edna volba myslim ze deaktivoval
    FROGY
    FROGY --- ---
    btw. taky vam zmizely starsi komenty pod fotkama?
    FROGY
    FROGY --- ---
    KOCURMOSUR: zrusil nebo docasne deaktivoval? ;)
    KOCURMOSUR
    KOCURMOSUR --- ---
    tak a zrusil som si konto... ahhhhhh
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    je snad logické, že při velkých změnách je potřeba nějakou dobu testovat a vychytávat chyby, než se všechno ustálí
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    AKNELKA007: pondělí 27. dubna 2009, 12:21
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Hm tak som zvedava kedy to prepnu mne. Stale mam stary fb.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---

Všimnete-li si, že má dnes někdo narozeniny.

55 hlasy od 55 respondentů

LOJZEE
      LOJZEE --- ---
      mne se to libi, celkove je to prehlednejsi, mouchy si snad dochytaj. hlavne ocenuju, jak si poradily se zalozkou - fotky, ktera je ted vyrazne pritazlivejsi, stejne jako zalozka udalosti, kde clovek krasne vidi serazene udalosti za mesic, na ktere chce jit a na ktere ne, vcetne udalostich minulych - celkove to striktni razeni po mesicich mi vyhovuje a jako tresnicka serazene narozeniny pratel, taky moc pekne udelany, ze se v tom clovek uz vazne muze orientovat.
      MARDUK
      MARDUK --- ---
      TK_: spociatku to fungovalo, momentalne mam rovnaky "problem". Uvidime ako si s tym sudruhovia poradia.
      TK_
      TK_ --- ---
      MARDUK: mně to moc funkční nepřipadá, ukazuje to několik hodin starý zprávy a ani refresh to nevyřeší
      FROGY
      FROGY --- ---
      M1C4A1: pravdepodobne - lol ;) no jeden z mala indikatoru pro odhad ceny fb (netvrdim, ze jediny!) je informace, ze MS dal za 1,6% podilu 240mega dolaru.
      http://www.msnbc.msn.com/id/21458486/
      ta celkova cena se samozrejme neda pocitat prepoctem tehle ceny na celek, jednak myslim, ze ms se trochu svezl na hype bubline okolo soc. siti, a pak taky urcite jeho zamer byl, aby se jako minorativni vlastnik dostaval k internim informacim fb
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam