• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    MICHIGAN: Skvěle! Sice fakt nechápu, proč filtraci statusů takhle schovali, ale každopádně pozitivní, že to nezrušili vůbec a je to tam :))

    S těmi pages jsem to ale nepochopil a pořád to tam nevidím. Já když na ně kliknu vlevo v té nabídce, tak se mi zobrazí akorát page, kterou jsem vytvořil. Nic víc.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    VASUCEK: tak koukam, ze oni to zahrabali mezi friends, magori :) proste cvakni na friends, nahore dej create a list a nahazej si tam ty pages, ktery chces sledovat. potom uz se k nim jednoduse dostanes pres Friends a danou skupinu :-)
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    MICHIGAN: Dík za tip.

    Ty updates v messages jsou něco jiného. Jde mi čistě o to, abych viděl updaty pages, tak jak to bylo ve staré verzi. Sleduju totiž zajímavé stránky a ty novinky jsem si na fb četl víc, než cokoliv jiného. Teď mi to docela chybí. Taktéž té filtrace jen statusů je škoda. Kdyby někdo věděl jak na to, tak budu vděčný (než na to příjdu sám).
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    VASUCEK: ze by v tom Messages - Updates, jestli jsem spravne pochopil to, co chces? ;)
    z aplikaci ja vyuzivam treba Movies ( http://apps.facebook.com/flixster/ ), je to dobra vec, pokud sledujes novinky ve filmech, da se to tam hodnotit a taky si prehravat videa :)
    DONALD
    DONALD --- ---
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    VASUCEK: a kdyz by takhle clovek nahodou na neco kliknul omylem a pak to chtel zase odkryt, tak se to pak dela tou Upravou moznosti dole na strance, v te zalozce Hlavni prispevky :) super, tak precejen tu moznost uplne neodebrali :)
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    _LUCI: Právě jsem na to přišel a říkal jsem si, že to poradím ostatním. Díky. Škoda, že to nejde udělat vše najednou, zajímalo by mě kolik blbostí jako farma, happy aquarium atd. existuje.

    Btw. ještě jedna věc. Možná to tam jen nevidím, ale chybí mi možnost zobrazit si jen pages. Dost jsem právě pages, kvůli zajímavým informacím využíval. Teď mám sice možnost vybrat vlevo v nabídce groups, photos, ale nemůžu vyfiltrovat samostatné statusy (v news feed se zobrazují i fotky a přidání do skupin) a právě ty pages. Zato třeba u applications a games bych uvítal možnost odstranění, leč to nejde.

    Taky otázka do pléna, existuje tam vůbec nějaká zajímavá a užitečná aplikace? Nikdy jsem na nic neklikl, tak nevím.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    SIAN: jojo, ono se to tam po nekolikatym cvaknuti vzdycky objevi, ale pak to obcas zase zmizi, uz se mi takhle stalo, ze jsem kvuli tomu napsal i nektery veci dvakrat :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    taky se vam ted po tom updatu stava, ze napisete prispevek, ten se zobrazi, a za chvili tam zase neni? uz me to pomalu zacina stvat, mohli by si v tom jejich systemu udelat konecne poradek...
    ANICZKA
    ANICZKA --- ---
    LOJZEE: me se to ale nepodarilo zmenit ani na poprvy :/
    ONDRUCH
    ONDRUCH --- ---
    LOJZEE: já jsem to špatně pochopil, tak jsem to chtěl uvést na pravou míru a po tom, co jsi mne napomenul, přečetl jsem si pozorně tvůj příspěvk a zjistil jsem tu strašlivou pravdu, že tu teď vypadám jako idiot :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ONDRUCH: to jsem te zas nechtel dostat do rozpaku, ale kdyz vidim, jak me opravujes, nemohl jsme se neozvat.)
    ONDRUCH
    ONDRUCH --- ---
    LOJZEE: doprdele, td se cítím opravdu velmi dobře, no nic, jsme idiot, já jsem si špatně přečetl tvůj příspěvek a pochopiul jsem z něj tu informaci trošičku jinak..

    odpust mi mou hloupost O:)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ONDRUCH: to je teda velkej rozdil :D zabanujou=zablokujou
    ONDRUCH
    ONDRUCH --- ---
    LOJZEE: nexzablokujou, jen ti dají na měsíc "ban", mě to tak udělali, měsíc jsem měl smůlu, nemohl jsem si změnit jméno (a to jsem tam měl zrovna vznešné "Ondruch pinďurbrutal Igor" a chtěl jsem si to změnit za svoje jméno, ale asi jsem si jméno měnil moc často)

    ale pak to funguje zas v pohodě
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    kdyz s tim moc blbnes, tak ti to na chvilku zablokujou imo. myslim, ze mi to takhle zablokovali asi po trech pokusech a od ty doby jsem to uz nezkousel.
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    FROGY: jj, já už asi 10x .)
    FROGY
    FROGY --- ---
    _LUCI: no nekomu to pry vazne neslo, ja za sebe jsem ho zmenil asi 2x bez problemu
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    ANICZKA: ne, chvíli to trvá, do týdne by se ti jméno mělo změnit, pokud ho druhý den zase změníš jinak, zase je to týden.
    ANICZKA
    ANICZKA --- ---
    Nevite nekdo jak si na FB uspesne zmenit prijmeni? Nekterym lidem se to ocividne dari.. A ja se o to uz nejakou dobu pokousim a vzdy mi to napise "Váš požadavek na změnu jména byl zamítnut naším systémem automatického schvalování." ... Kdyz si to zadouci prijmeni snazim dat alespon jako druhe jmeno, pise mi to same. Neni na to nejaky figl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam