• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Zdravim,
    dotaz:
    FB mi cekuje email, s kym si pisu a pritom jsem k tomu nikdy, ale opravdu nikdy nedala souhlas - poznala jsem to, ze mi ty lidi navrhuje jako pratele. Jediny, ze mam stejny heslo na mail jako na FB (je to alterID, takze je mi to celkem fuk)...neni to treba na zalobu nebo tak neco? Jsou trosku vodrzly ne?

    BTW da se tam nekdo "zabanovat"? Jakoze mi bejvalej leze do profilu a nasledkem toho se mi tam ten jeho ksicht, kterej jsem doufala ze uz nikdy neuvidim, zobrazuje v navrzich na pratele?
    DHA
    DHA --- ---
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1248922548097&ref=nf

    Michal David zpívá pro ČSSD.
    5:48 Michal David bez playbacku!
    TK_
    TK_ --- ---
    a jeje, uz se zase do profilu vracej vic nez rok stary smazany veci
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    DHA: diky, zkusim))
    DHA
    DHA --- ---
    MISSTY: nevím, jestli po pořád platí, ale ......... Facebook systém automaticky odstraní skupiny, jakmile budou prázdné (bez členů). Pokud jste vytvořili skupinu, nebo jsou jedním ze skupiny administrátorů, nejjednodušší způsob, jak odstranit skupiny je odstranit všechny členy a pak se odstranit sami.
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    ahoj, mam dotaz - jak se da zrusit skupina na fb?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: dyt maj pravdu :D
    MATHEW
    MATHEW --- ---
    DRAGON: jo to je ono
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    XMARGE: to asi nebude ono.. ja bych chtel, aby mi prislo upozorneni, ze nekdo zareagoval na muj comment a nebo nekdo zareagoval na to, co sem poslal. Nebo se pletu a je to ono? ;)
    DHA
    DHA --- ---
    Konečně něco, co mě pobavilo, lidi jsou neuvěřitelně hraví *** FOTKA PRO PAROUBKA *** :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    DRAGON: vlevo nahoře je nadpis "facebook" - klikni na tu modrou zeměkouli vpravo od něj (upozornění) - klik na "zobrazit vsechna upozorneni" a vpravo mas tabulku, kde si zaškrtáš, na co všechno chceš upozorňovat (Bude ti to vybíhat v těch upozorněních.

    Je to tohle, co hledáš?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    dotaz: Lze nějak na FCB nastavit, aby mě upozorňoval na to, že mi něco někdo někde okomentoval? Nemyslím na email, ale notifikací.

    dík
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    hm tak fakt nevim, prestalo se me zobrazovat události na mé zdi, kterých se účastním, tak je to i s fotkama kde mě nekdo označil...může za to mozilla? nebo já fakt nevim, nastavit to nikde nejde...
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    M1C4A1: Server overloaded, too many people are making love right now lol :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Pokud by někomu Facebook/Twitter nebo Foursquare přišel málo, tak existuje server, kam můžete přímo do mapy zapisovat místa, kde jste naposledy souložili. :-D
    http://ijustmadelove.com
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Nejen patnáctky šišlají - věk slečen odshora: 26, 27, 30 let
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    S7ANLEY: Diky! Uzasne.
    CD0M3
    CD0M3 --- ---
    co se týče odbírání z přátel - tak druhá strana o tom samozřejmě nijak notifikovaná není. prostě má o člověka v seznamu míň. ale jsou aplikace, které to dokážou zjistit - třeba tahle - http://www.facebook.com/apps/application.php?id=137842731460&ref=ts - vždycky si natáhne seznam přítel a porovná ho s tím co má uložené od posledně... občas ta aplikace zlobí a je pomalejší, ale jinak funguje
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    _ALBETH_: IMHO se nedozvi ze byl odstranen z pratel, pokud by to ale zkoumal, urcite na to prijde ;] Pokud uz s nekym nejsi pritel, tak te zrejme odstranil (pokud jsi to nedopatrenim neudelala ty)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam