• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TARMAQ: jede to pres port 5222
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NAGASAWA: ok to me ani tak nezajimalo jakym zpusobem si to tam pridavas, spis jakym zpusobem je zarizeno ze to projde skrz firemni firewall... u nas napr. mame blokovane vse krome portu 80 a 443 ;] ale diky za info
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TARMAQ: v zakladu mas v polozce connections cca asi 20 pluginu pro nejpouzivanejsi sluzby a staci je proste a jednoduse zapnout a nalogovat se. Tot vse. Pak si staci pripnout zalozku a po najeti mysi ti zobrazi okno danyho uctu.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NAGASAWA: to funguje nejak podobne jako jabber transport ne? Ja to mam udelany pres transport a je jedno jakyho pouzivam klienta..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    jen bokem - na Trillian Astra 5 messengeru jsem vyzkousel facebook plugin a ejhle, plugin diky protokolu obchazi i firemni firewall za kterym facebook mam, takze se akorat nezobrazuji nektere fotky ale jinak vsechno v klidu jede i s prenesenim aktivnich kontaktu mezi kalsicke icq, jabber a dalsi ucty. Je fajn mit vsechno pekne pohromade..

    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    Jak zjistím, kdo mi poslal pozvánku na událost?
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ADAMM: moc hezký, 100% souhlas se vším. :-) Kéž bych měla čas a chuť si taky takhle hezky vypisovat zážitky. Doufám, že do budoucna vyšší úroveň poměr cena - výkon. kliďo oželím raut se sushi a vyměním za zajímavý workshop nebo přednášku s více praktickými a novými tématy.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Moje ohlédnutí za Social Marketers Summitem (jsou tam odkazy i na ostatní reakce a vložená prezentace Josefa Šlerky - id BARD): http://blog.ataxo.cz/article:social_marketers_summit_2010
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    Ahoj, chtel jsem se zeptat, jak jsou diskuze z FB treba na portalu ct24.cz, jak se do nich da prispivat anonymne? Dali jsme si to na jedny stranky take z duvodu vulgarity pri anonymnim psani a stejne to lidi obchazeji...
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    WOJTISHEK: Funguje ti to prosím tě podle toho skriptu ? Ja si normalne vytvoril tim START - STOP novej vložil tam ten script dal play... nechal to dojet, refreshlo se to, ale ani jeden příspěvek mi ze zdi nezmizel... :-/
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    GHOSTSTALKER: Občas sa to stáva, raz mi nešlo lognúť 3 dni.
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Hm, uz od rana se nemuzu prihlasit...

    "Účet není k dispozici

    Váš účet je dočasně nedostupný z důvodu údržby sítě. Měl by být znovu dostupný během pár hodin. Omlouváme se Vám za potíže."

    - je to normalni, ze takova udrzba site trva tak dlouho a jsem zrejme jediny, kdo se nemuze lognout?
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    MICHIGAN: to já používám delší dobu a nespamuju ostatním zeď no.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    zajimavej skript - zobrazuje obsah stranek, ktery po vas chteji like bez toho, abyste je museli likovat ;) (zda se, ze je to schovany jen prostrednictvim stylu)



    reveal.txt (157 B)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    MUI: EPIC! nejlepe na home :)
    HURDA
    HURDA --- ---
    jak je to s landing tab pro page?

    pro malou community page je to asi nedostupne co?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Hele když nahraju na facebook stránku video, jde nějak zjistit, kdo všechno ho sdílel na svojí zed (čili jak to video putuej facebookem)?
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    tohle mi tu te sdili kde kdo, tak to dam i sem:
    http://www.youtube.com/watch?v=JL_f0ziwT7E
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    ALLEYCAT: já mám třebas nick jako druhý jméno a najdou mě tak i tak...
    ALLEYCAT
    ALLEYCAT --- ---
    OGLOKOOG: chapu ze to muze vypadat divne, ale nejde o nejakou paranoidni pozu.
    byt to jen na me tak se na FB vykaslu uplne a vubec takovyhle blbiny neresim. bohuzel trendem posledni doby se stalo ze kdo nema FB je temer jako by nemel napr mobilni telefon. lidi prestali chodit na icq nebo treba nyx:), o konanych akcich se zacinaji sirit vyhradne tam apod.
    FB pro spoustu firem a skupin funguje jako reklamni stit a nemit ho znamena ochudit se o ohromny mnozstvi lidi ktery tenhle komunikacni kanal pouzivaji, coz muze byt pro jejich existenci fatalni.
    a pro me je vlastnictvi toho profilu dulezity i pro to, ze jsem soucasti nejake umelecke skupiny lidi a potrebuju mit nejen prehled o tom co tam ta skupina uverejnuje, abych nebyla za pitomce kdyz se me na to nekdo pta, ale i proto ze je dulezity abych tam neschazela ja jako konkretni osoba.
    zaroven se mi ale nechce uverejnovat skutecne jmeno, pod kterym me navic stejne nikdo nezna a pokud by me nekdo hledal, nebo by hledal v zavislosti na me i ostatni lidi te skupiny nebo skupinu samotnou, bude stoprocentne zkouset prezdivku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam