• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    OTZ
    OTZ --- ---
    OFFINKAA: No, kdybys třeba vykřikovala, že nemáš kalhotky, procento by se asi podstatně zvýšilo:)) Ale i ty 3% jsou dost, když si vemeš, kolik kolem toho projde lidí.. ale tady jde celkově o prolínání virtuálního a veřejného prostoru, o mazání hranice mezi virtualitou a realitou, o ztrátu soukromí (FB podmiňuje registraci uvedením pravého jména, sice to nemá jak ověřit, ale to neznamená že ho tam lidi neuvádějí..), o spoustu paralel s velkým bratrem (rozdíl je ovšem v tom, že na FB se lidi odhalují dobrovolně), o zneužitelnost informací.. Nebrojím nějak extra proti FB, se svojí jednoduchostí je to nástroj pro každého, otázkou je, nakolik je potřebný a užitečný..a hlavně komu a k čemu. Podle mě skýtá víc nebezpečí, než si jsou lidé, hlavně ti nedospělí, schopni uvědomit..
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    HADIAK: diky!!
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PSYLA: ide; nemas to schovane? ja ich nepouzivam, mal som ich vlavo v menu pod "More".
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    v novem profilu na fb nelze delat poznamky?
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    OTZ: tebe třeba nebo koho?? :-) Myslím, že by ani nikoho nezajímalo, kdybych je vykřikovala v poledne na náměstí z mikrofonu (to by byla mimochodem fajn performance), myslím, že by se lidi možná zastavili, chvilku by se dívali a pak by šli dál, někteří by si klepali na čelo a tak 3% by možná zajímali podrobnosti. Většina z nich bych 99% procent mých "statusů" zapomněla. :-)
    OTZ
    OTZ --- ---
    OFFINKAA: to, že tebe třeba cizí statusy nezajímají, neznamená že nikoho nezajímají tvoje stausy..no nic :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ADAMM: to je druhá fáze po šimrání v žaludku přece.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    OTZ: no a? předpokládám, že mají nastavený profil tak, aby to viděl kdokoliv přihlášený, nebo je to nějak jinak? pointa?
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    OTZ: vůbec by mi to nevadilo :D, myslím že by to hlavně nikoho cizího nezajímalo.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OTZ: ak tam najdes moj tak ti zaplatim pivo :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    OTZ: výborně!
    OTZ
    OTZ --- ---
    az objevite svuj status nekde na ulici nedivte se
    [ IOT_JH @ AntiFacebook ]
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Dá se nějak nastavit, aby nikdo, tzn. ne-přátelé, přátelé přátel a ani přátelé neviděl, koho mám mezi přáteli?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    FEDAJKIN: možná to obrať - pokud bude někdo prudit, tak ať ti napíše, kde vidí porušení pravidel. imho je nejlepší zkusit se domluvit a nedělat duplicitní akce - když už nějaká bude existovat, tak je lepší dát tam tu oficiální... případně, jak napsal TUSIL, doplnit odkazem na tu oficiální, pokud se někdo ozve.
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    FEDAJKIN: to neni stejnej pripad, protoze pri zakladani page musis zaskrntout, ze je to oficialne tvoje

odkaz nemam, jen vychazim z logiky veci :) muzes si projit facebook terms, jestli chces
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    TUSIL: A nemáš odkaz? Já sem to nikde nedohledal. A stejnou logikou můžu říct - založim si fan page redbullu, pac mi chutná a pozvu si tam kámoše kterým taky chutná.
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    FEDAJKIN: proti pravidlum to nebude, proc by si clovek nemohl zalozit udalost ze jde na tu a tu akci a pozve tam jen svoje kamarady? aby se tam treba domluvil, jak tam spolu pojedou

pokud by me s tim nekdo prudil, dal bych do popisu udalosti odkaz na oficialni udalost a tim by to pro me skoncilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam