facebook je fakt super věc...
je to skoro měsíc zpátky, co jsem koupil veterána od jednoho chlapíka.. ten nevěděl, na koho je psaný auto (měl za to, že na jeho otce), tak jsem odjel formulářem o převedení vlastnictví kde byl napsanej jeho otec. pak jsem zjistil na úřadě, že ten jeho otec neni majitel.. (mezitim jsem to začal řešit s dopravním..) .. no a facebook přišel na řadu náhodou, kdy jsem vlastně hodil do googlu jméno člověka, kterej to auto přivezl z anglie do irska.. hodilo mi to odkaz na fb a na fotce chlapík a za nim veterán (což mi akorát potvrdilo, že to byl on) .. napsal jsem mu message, ozval se mi ať mu dám číslo na mobil a že mi zavolá.. zavolal mi druhej den, kecali jsme asi 20 minut (řekl mi o tom autě všechno, za kolik ho koupil, za kolik ho prodal tomu chlapíkovi co mi ho prodával atd. a pak jsme pokecali i tak všeobecně o starejch autech..).. nicméně s papírama mi nepomohl, ale to jsem si pak nějak dořešil. teď jsem mu akorát napsal ještě zprávu, jestli by mi mohl poslat ten originální anglickej techničák abych si ho mohl dát k tomu štosu účtenek který jsem dostal k autu..
.. bez fb bych se s nim určitě nespojil a rozhodně se nedověděl věci, který mi řekl a už vůbec bych nesehnal ten techničák...
koho by zajímalo o čem to vlastně celý je, tak to auto je k vidění zde:
[ KINGFISHER @ Auto - Moto veteráni, vintage, oldtimers - vše k tématu ]