• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    proč mám pocit, že jsem jedinej z nyxu co má facebook? nebo všem šlape na 100% pořád?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    nemáte někdo stejnej problém s Chrome kdy se nezobrazujou obrázky a náhledy youtube videí? IE v pohodě, ale c Chromu mi to neloaduje někdy ani ten newsfeed, nebo naloaduje, ale bez obrázků, jenom text.
    EPSONKA
    EPSONKA --- ---
    HADIAK: super, děkuju moc, už to mám :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    EPSONKA: na "tvojej stranke" ako je vlavo zoznam friends s nadpisom "friends" je vedla toho moznost edit. tam edit privacy a tadaaa *profit*.
    EPSONKA
    EPSONKA --- ---
    HADIAK: a kde to nastavim? hledám to, a nic :(
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    GAISAKA: jednoduchy reseni - napis tam pravy jmeno. to zpochybneni nedela facebook automaticky (pokud to teda neni nejakej gibberish), vzdycky jen, kdyz to par lidi nahlasi.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KINGFISHER: kazdy si moze nastavit ci je FL viditelny alebo nie.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    jsem jedinej kdo má v přátelích lidi u kterejch neni vidět friends list? u někoho nevidim vůbec nic, nebo vidim jenom společný přátele... ? je to tak nastavený schválně tou osobou specielně na mě abych neviděl přátele nebo co to je zač?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    PROBLEM: fb mi zpochbňuje jméno (mám tam občanský křestní a příjmení rodu ze kterýho pochází máti). Je nějaká jiná možnost, než naskenovat a vyfotošopovat občanku?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WRATA: už jsme to našli...v activity logu to měl skryto na profilu timeline...děkuji za pomoc :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    WOJTISHEK: Jestlize to v tom activity logu necha vyhnit tak znovu uz neprijde
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WRATA: má kontrolu, ale nepřišlo ani upozornění na označení...
    WRATA
    WRATA --- ---
    WOJTISHEK: Ma to zakazane. V pripade ze si to nepovoli tak se to tam nezobrazi nikdy
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WOJTISHEK: ještě upřesním - jsem správce stránky, označím někoho na fotce, která je v albu stránky, označení se mi zobrazí, na profilu toho někoho se však fotka nezobrazí...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Když někoho tagnu v galerii business stránky, měly by se objevit ve Photos of na soukromém profilu, že?
    WRATA
    WRATA --- ---
    WRATA: lokalni*
    WRATA
    WRATA --- ---
    JEREMIUS: Ridi se to dle nastaveni tve lokani meni. Tu si muzes zmenit v Settings->Payments
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Jdou dnes ještě zakládat účty, kde se reklama fakturuje v CZK? Zkoušel jsem a automaticky mi tam naběhlo USD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Mam skupinu, ve ktere jsem adminem.
    Pokud poradam akci pro skupinu a vyrabim ji ve skupine, muzu pozvat jenom sve pratele, ktere mam take v teto skupine. Driv sli pozvat proste vsichni, kdo byli ve skupine. Je to problem jen u mne, nebo nekdo sdilite podobne?
    Predem diky
    WRATA
    WRATA --- ---
    BARUNKA: Transferovat v ramci FP nejde. Jedine co muzes udelat je share eventu(v pripade ze je nastaveny na verejny)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam