• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    RUM: Zkus si vypnout IPv6, vím, že to u některých providerů blbne
    RUM
    RUM --- ---
    momentalne mi taky FB jede jak na natahovaci klic. načítá se to poslední dobou hrozně líně... dokonce jsem přeinstalovával windows, protože vyšli win10 a furt je to stejné... všechny ostatní stránky se načtou normálně = rychle, ale FB je zasekaný a občas musím 3x kliknout na obnovení stránky, než se vše korektně zobrazí
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    WRNQ: Zkusil bych se připojit přes mobil, jestli to i přes jiné připojení blbne.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Má jeden lama dotaz, ale už si nějak nevím rady, tak to zkouším i tady. Všechny weby mi normálně jdou, včetně načítání videí, ale FB mi jde sotva načíst (pár prvních věcí na zdi), nemůžu asi rozkliknout nový zprávy nebo notifikace. Nahrát fotku je nemožný. Když pustím comp, tak to ještě jakž takž jde, ale postupem času se to zhoršuje, až to úplně zamrzne. Je možný, že je to chyba sítě? Nebo vir? (blbne mi to na všech domácích počítačích) Nebo prohlížeč? (nejde mi to na chromu ani na exploreru).
    Mám ted na starost jedny fb stránky a nemůžu tam nahrát ani jednu zkurvenou fotku:))
    Všem jsem vděčná za nápady. Cookies a tyhle věci jsem už vymazala, přeinstalovala síť, ale to pomohlo jen na chvilku a ne úplně.
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    DWAY: https://www.facebook.com/settings?tab=applications zkus tam najit aplikaci, co se jmenuje Spravcee reklam a odebrat ji pristup, pripadne i jiny podezrely aplikace
    DWAY
    DWAY --- ---
    Zkusim tady. Deda chytil nekde asi fb vira, a na timeline se mu porad obevuje, ze postuje nejake videa pro vsechny sve pratele, (samozrejme nejaky spam). Pocitac proskenovan, nic nenalezeno, na facebooku zmeneno heslo, odebrany vsecky mozne aplikace, taky se tam objevilo, ze vytvoril nejakou stranku, tak ta smazana. Ale videa se porad obevuji. A pomerne casto. Nejaka rada, jak se toho zbavit?

    neco takoveho:

    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    JEREMIUS: v tenhle moment tvoje hloupá otázka.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    KINGFISHER: Co že je na tom tak vtipného?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    hh :-)

    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    pls vedle ve windows phone mi nikdo neporadil... zkusim zde :)
    FB na Windows Phone 8.1 - vite jestli jde pls nekde nastavit fixně defaultně zobrazování jako pro desktop? appku nepoužívám vůbec a ta mobilni verze webu je taky pro me nepouzitelna.
    v nastaveni IE samozrejme nastavena destop verze, ale i tam se to jmenuje "website preference", nikoliv žádný strikní defaultní nastavení.
    předem díky za help :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    nevite nekdo, jak a kde vypnout ty otravne notifikace X a Y okomentovali nejlepsi prispevek ve skupine Z?
    posledni dobou se to docela rozmohlo a zacina me to stvat.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Mám takový asi laický dotaz. Jsem (nově) na FB, do profilu jsem si dal, že jsem v roce X začal dělat ve firmě Y. Ta firma má na facebooku "profil" ve formě company (asi teda stránku). Teď mě zajímá, jestli správce tý stránky (mojí firmy) může vidět mé příspěvky.

    Původně jsem myslel, že ne. Ale když jsem teď přidával jeden příspěvek a jako viditelnost jsem dal custom, tak mi to mezi přáteli, které chci excludnout, nabídlo právě i tu stránku mé firmy. Pojal jsem tedy podezření, že asi mé posty defaultně vidí(?)
    TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    mam takovy dotaz existuje program, ktery dokaze zkomprimovat data (mobilni internet)napr. fotografie anebo jde nastavit kvalita fotek ..aplikace od FB neuveritelne spotrebovava data (komprimator dat pouzivam Onavo, ale nefunfuje na Fb)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    IVINI: to bych rád votestoval :)
    IVINI
    IVINI --- ---
    HAWLIS: díky, ale už ten text zmizel, zkusím ještě zítra najít, ale nedávám tomu moc šancí :-)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    IVINI: tak to můžeme zkusit:) o jakej odkaz se jednalo? já mam taky fb jen pro pratele a kdyz se mi smaze, tak se nic nedeje :D
    IVINI
    IVINI --- ---
    HAWLIS: to já tuším, bez komentáře jsem dala odkaz na internetové noviny, kde byl seznam minimálně sto padesáti neziskovek, které sajou peníze ze státu s nálepkou, že se starají o romy..a během dvou hodin jsem měla po fb :-) a to jsem měla určené, že je to jen pro přátele..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    IVINI: muj starsi ucet mi zablokovali. netusim do dneska proc.. neměl jsem tam svoje jmeno, zadny kontakty, nic. prijde mi to skoro jako blbost, ale napadlo me, ze me mohl nahlasit nekdo z mejch "kamaradu", koho jsem nepridal do friendlistu. coz je trochu ulet, ale ja sem si tam nepridal skoro nikoho (na tomtom uctu jsem mel treba 20 lidi přidanejch) a třeba to nekoho nasralo.. nevim. už jsem se tam nikdy nedostal a ten ucet přestal uplně asi existovat, protože zmizel i vsem tech 20ti lidem..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    IVINI: rozhodně jim ho nedávej :)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Poptavam nekoho kdo ma profesionalni zkusenosti s reklamou na FB, konkretne s propagaci eventu. Rad bych nejakou konzuntaci, odmena dohodou. Dik!
    WRATA
    WRATA --- ---
    IVINI: Klidne jim to dej. Jediny co ti tam budou posilat je autorizacni SMSka kdyz se prihlasis z nejaky nezvykly IP.

    Kdyby dneska nekdo zakladal FB tak bych doporucil mobil jako registracni platformu. Aspon ti tam nebudou chodit spam maily o tom co se na fb deje....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam