• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: ...jen aby se nespalo... jen aby se tupe neprezvykovalo a ...aaale..... skoda slov:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: no to je taky chutovka:-)) a potom uz prijdou jenom povinne čipove implantáty hned po narození :-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LALINA: Oki. Tak ja to preformuluju. Kopes kolem sebe bez ohledu na cokoli, jen aby se kopalo...
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: sice nevím, jaká Máňa, ale to je fuk, jsem velmi ráda, pokud se mýlím, to mi věř..
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: ja kolem sebe bez ohledu na pravdu nekopu, ale kdyz se me neomluvis, nakopnu pouze a jedine tebe do řiti :-))))

pokud se te dotkla formulace "asi to mas napsany na čele" , tak za to se ti zase omlouvám já, to by se opravdu pri trose (ne)vůle dalo vztáhnout na tvoji osobu:-))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    a abych nebyl zas tak OT, poměrně mě znepokojuje tohle:

http://www.ct24.cz/zesveta/index_view.php?id=230633
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: tak to vidíš, Máňa říkala, že to neni směroplatný... :O))
    LALINA
    LALINA --- ---
    MKOV: tohle tema nacala Mariapia ve svem klubu dneska ráno... pozadam ji, jestli by dovolila pastnout jeji prispevek a hodim sem svoje nasledny psani ... diky, ze jsi to nacal, tohle tema je pomerne palcivy (ackoli jsou lidi, kteri si to nemyslí :-) a mozna uz nekde existuje na radar celej klub, to nevim... v kazdym pripade zde to uz hoax vicemene neni (ackoli jsem slysela, že v čechách s radarem přišli politici dříve, než neco takového vůbec amíci oficiálně navrhli.)

takže: je vubec nekde oficiálně řečeno, že tu amíci chtejí mít radar a to na výsostně svém, tj. americkem , uzemí? a pokud takto vyslovně ne, existuje nebezpečí, že "se to rozumí samo sebou" a o uzemí prijdeme bajdwej pri instalaci radaru, když uz bude na spící čechy pozdě???
    Je to otázka, zadná poplašná zpráva, prosím !!!!
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MKOV: Rekl bych si at se nepletes do ceho ti nic neni, ale plet se kam chces a delej si co chces.
    Akorat kdybys mohl sve argumenty alespon podporit. ("znas heslo "kdo nic nedela, nic nepokazi "? asi ho mas na čele, viď " - to mi jako urazeni prijde, pokud najdes urazku s moji strany, tak ukaz.)
    Lalina tu od vzniku klubu hodila nekolik poplasnych zprav (CEZ, lecitele, letna), kdyz nekdo reaguje a snazi se o diskuzi (jako ze to ze se by se letna zastavila pro nektere opravdu problem nepredstavuje) akorat mu podekuje jako ze dobry nazor, (ale uplne mimo a co tu s nim vubec ten clovek leze) a divi se ze ji klub putuje nekam, kam asi nechtela...
    MKOV
    MKOV --- ---
    Tenhle klub je ale o něčem jiným, než o dohadech.
    Tak by se těma mohlo vrátit k tomu, proč tu je :)
    Třeba můžeme otevřít téma radaru :) - kde nejpalčivější je, že by uprostřed ČR bylo území jiného státu.
    MKOV
    MKOV --- ---
    MORPHLER: Když se kouknu na tvé příspěvky tady tak přesně to co jsi teď napsal ze Lalina dělá, tak děláš ty :)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LALINA: Hele ja se ti za nic omlouvat nebudu. Ty me tu napadas poslednich x prispevku, neustale mi podsouvas nejake debilni nazory, ktere nezastavam a nadale urazis. Tupost stada si nech pro sebe...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: hele ja je nesirim, jediny, co jsem udelala bylo, ze jsem polozila dotaz , co si o tom kdo myslí....a okamzite, kdyz se mi naskytla dalsi informace, dala jsem ji sem... jestli to podle tebe je sireni hoaxu, tak je to tvuj problem, ale ja mam svedomi cisty.

znas heslo "kdo nic nedela, nic nepokazi "? asi ho mas na čele, viď , ale to imho neni cesta, je to jen tupost stáda...

a omluv se mi za formulaci "kopat kolem sebe bez ohledu na pravdu"
    protoze tvoje pokrivovani , dezinterpretace a deformování toho, co napisu (jakkoli uz tvuj nick napovida, co jedinyho se od tebe da cekat) uz me vazne nebavi a nehodlam si to od tebe nechat líbit.
    Zkousej si to na nekoho jinyho, ano?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LALINA: Nepoucila. Vytvorila sis vlastni obrazek ktery imho moc nevypovida o realite jak ja to opravdu chapu.
    Mimo to jsi pekne ukazala ze spise siris hoaxy a poplasne zpravy. To je teda obrana- kopat kolem sebe bez ohledu na pravdu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem se tedko dozvedela od Haralda, že se snad na Letné žádný baráky nechystají... že ten materiál, kterej jsem mela ja ( booklet k vystavě Oko nad Prahou) není směrodatnej, což opravdu neni :-))
    takže doufám a verim, že ma pravdu a zdravej rozum zvitezi...

ale aspon jsem se poucila, jak se na eventuelni zastavění plochy a demonstrace a demokracii vubec nekteří bližní dívají, což taky není k zahození :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MORPHLER: tak koncime, prosim, vazne:-)
    mas-li nejakej pripad, dotaz k nejake akci, zajima-li te nejaka aktivita, bud konkretni, pokud ne, tak svuj nazor na Letnou a demokracii jako takovou jsi už řekl a dokonce i predvedl v praxi a neni proc dál mělnit řeč osobními prestrelkami o ničem.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PAKOK: tak, presne tak.
    zda se, ze Morph ma o chodu demokracie..(te skutecne) opravdu ponekud diktaturní predstavy :-))))

ja verim, ze lidi se můzou kultivovat i sebereflexí, ne represema ;-)))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    PAKOK: "ale je tvym omylem" neni. ja si to nemylsim, to jen ty si myslis, ze si to myslim.
    vis, ono vyjadreni postoje k prospevku je trochu neco jineho nez vyjadreni postoje k diskutujicimu. Sam si odpoved co se tu deje.
    A co se cile diskuze tyce. Pro tebe je cilem holt neco jieneho nez pro me. Sama diskuze zadny cil nema, jen jeji ucastnici snad.
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    MORPHLER: My sem chodime diskutovat k vecem, nikoliv proti vecem. Cekal bych reakce co budou tematicky spis prinosem. Cilem teto diskuze neni diskuze samotna, coz te mozna mate.
    MORPHLER: Read only se urcite nedockas, ale je tvym omylem, ze se diskuze da kultivovat pouze vyloucenim nekterych diskutujicich. Da se kultivovat i vyjadrenim postoje k tomu, ze prispevky do tematu nezapadaji, nebo jdou proti smyslu veci.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LALINA: Navic bych tak nejak cekal, ze kdyz si nekdo zalozi diskuzni klub, tak je to proto, ze chce o necem diskutovat. Ale asi tomu nerozumim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam