• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EXTAZYK: Blabol. Protoze:
    1. Autor: admin - ani se nepodepsal pod svuj clanek
    2. Nadpis "Jak byla zničena naše země" - zeme evidentne neni znicena. Nejsme Recko (zatim). Viz treba:
    Rating - S&P, Moodys a Fitch
    http://www.fxstreet.cz/rating-sp-moodys-a-fitch.html
    3. "Do toho je tady imigrantů a sebranky až to hezké není,...." To je proste stinna stranka otevrenych hranic. Xenofobni ton pomijim.
    4. "Ale rok 1989 a plné koše u tramvají červených legitimací s vytrhanými fotografiemi a jmény si pamatuju jako včera." Ja teda ne. A byl jsem tehdy v ulicich denne. Mozna to bude tim, ze jsem nemel potrebu prohlizet odpadkove kose...

Klasicky pripad, jak zvelicit vsechno spatne. Jeste mi tam chybi vyzva k revoluci. "Na barikady, soudruzi!!!"
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: to se traduje, ale já se s tím fakt nesetkávám..... asi je to jinej vesmír, jiní lidé, je to jiná vesnice.....

já na ratingy celku kašlu. já tady žiju a snažíém se dívat kolem sebe ...
    víš, oni islandani měli taky pořád takový krásný čísla......
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ale treba tohle nevypada tak spatne:
    Rating - S&P, Moodys a Fitch
    http://www.fxstreet.cz/rating-sp-moodys-a-fitch.html

Navic u nas je obvykle na otazku "jak se mas," standardni odpoved "stoji to ta h....!". A to uz cela desetileti....
    LALINA
    LALINA --- ---
    dneska ráno jsme přetřásali tohle:
    Odborníci vědí, proč mají Češi blbou náladu. Dívají se na věci černě - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/na-blbou-naladu-jsou-nejlepsi-sousede-a-drobne-radosti-pp0-/domaci.aspx?c=A120415_211845_domaci_skr

zdá se, že doktrína "lidi neblbnětě, vždyť se nic tak neděje, raději si zahrajte člvoěče nezlob se nebo si zahulte s přáteli" se začíná dostávat ke slovu....Cítím rajský plyn - začíná se tu šířit v rámci "zklidnění mas" :-))))

PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Je to taky plus pro organizatory - nepusti tam uplne kazdyho, takze se mozna zacli trochu profilovat. Coz by bylo dobre pro vsechny.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: jistě, to se cení.
    Velmi cení už jen to, že se o takovýhle věci zajímá :-)

musí holt pochopit, že když bude říkat nepříjemný věci, nebude v kolektivu oblíben:-]]]]
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ten kluk je samozrejme naivni, ale aspon to zkusil.:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: hehe. HV, no,..... detailisto:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: ten klučina si prostě neuvědomil, kde se ocitl a chtěl tam filozofovat a zpytovat svědomí a na to se FAKT demonstrace nedělaj, to je jasný.
    Na tý demošce v tom oakmžiku byl opravdu mimo.
    Názor dobrej, ale ve špatnou dobu na špatným místě.-)
    Připadá si jako mučedník a přijde mu, že ostatní jsou totální dementi.
    Je to trochu čermobílé vidění, ale od mladýho muže bych ani moc jiný nečekala a je to v cajku imho:-))

druhá strana by nepochybila, kdyby ho nechala řečnit, ale možná neměli moc času, možná byli naladěni hodně bojovně, jistěže se necítili silní, ( proti jejich očekávání se lidí sešlo málo a to je psychologicky vždycky náročný).... I oni se nejspíš cejtěj jako hrdinové uprostřed tupé lůzy a tak jsou ostří a ostražití víc, než by slušelo.

Ale tohle s sebou krize nesou... lidi se radikalizujou, vidění se polarizuje, je víc konfrontací, nedobrých zjednodušování a generalizací, nedorozumění, střetů i násilí....
    smiřme se s tím.-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: VH - Vaclava Havla? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: já se soudů zdržím, byla jsem na těch prvních demočkách, který byly ještě svorný a bez odborářů a vím, že se tam hlásily zástupy lidí, kteří se chtěli vyjádřit a to ani nebylo včasových možnostech. A jednu paní, kterou tam pustili, museli po 10 minutách předčítání nějakýho elaborátu poprosit, aby skončila, protože to už bylo fakt nudný a votravnýa jí se nechtělo a kdoví jestli ted někde nepovídá, jak ji opdepřeli slovo a že to není žádná demokracie.-)))

fakt nevím.

Možná by ho nevypískali, ale šli by se domů stydět.-)))))))))) - no já vím, že ne.;)
    Lidi nasere nejvíc, když slyšej, že si za to můžou sami:-))
    Všechny lidi, nejen ty, co si přišli poslechnout VH.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Kdyby si ti vidlaci z HV byli jisti sami sebou, tak tam toho kluka pusti, protoze by vedeli, ze ho publikum stejne vypiska.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: baže.-))

PREVIT: nene, MOJE ! :-)))))))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Nikdo z nich nema pravdu. Pravda je jen jedna- ta moje! :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Vandas je sice vul, ale s tou HV pobavil....:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: jak dojemné... A všichni mají vlastně pravdu. Každej tu svoji:-)

začíná to být čím dál zajímavější .-)) HV je banda vidláků, SKDE se zase spřáhla s odborářema a Dělníci zablokovali zmačku HV :-))) v tý bídě kolem je tohle aspon trochu zábavny
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Dnes jsem měl tu čest s morální „elitou“ z Holešovské výzvy. Blog - Oldřich Florian (blog.iDNES.cz)
    http://oldrichflorian.blog.idnes.cz/c/255814/Dnes-jsem-mel-tu-cest-s-moralni-elitou-z-Holesovske-vyzvy.html
    SM3
    SM3 --- ---
    Tady pár informací k Promopro ještě, kdo neví tak tunýlek Vondry za cca půl miliardy :)

Vondrova náměstkyně promluvila: Dobře věděl, kolik se platilo firmě Promopro | Monitoring všeho možného
    http://sm3.blog.cz/1204/vondrova-namestkyne-promluvila-dobre-vedel-kolik-se-platilo-firme-promopro

(odkaz na blog dávám, protože tam odkazuji na další články ohledně Promopra)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Ministr Chalupa: Zruším souhlas s průzkumem břidlicových plynů - Ekolist.cz
    http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ministr-chalupa-zrusim-souhlas-s-pruzkumem-bridlicovych-plynu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam