• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    OBRANA OBČANA - BRAŇTE SE, NIKDO TO ZA VÁS NEUDĚLÁ
    "Lidé, ochotní vzdát se svých práv a svobod pro dočasný pocit bezpečí, nezasluhují ani jedno a o obojí přijdou".
    Klub pro všemožné obranné aktivity lidí - občanů. Stát, obchodníci, soukromníci, firmy, lobby a další „mocní“ vymýšlejí věci, které nám někdy nevyhovují, často dokonce škodí.
    Lidi cítí potřebu se bránit a snaží se mezi sebou organizovat odpor a obranu.
    V tomto klubu by se obranné aktivity všeho druhu měly soustředit na jedno místo, aby zde člověk mohl jednak získat pro svoji aktivitu přívržence a nebo se dozvědět o tom, co kde se děje, eventuelně se do obrany zapojit.
    Na nástěnku házejte linky a info o obranných aktivitách
    (vezměte v potaz, že příspěvky a aktivity nemusí nutně souhlasit se soukromým názorem majitelky klubu)

HOAX FORUM - proti šíření nepravdivých a poplašných zpráv - aneb: NEŽ ZAČNETE PLAŠIT :-]]]
    OCHRANA PŘÍRODY
    [ NOZ - Nový občanský zákoník z. č. 89/2012 Sb. - teorie, praxe a diskuse k témuž ]
    nejbližší pr(á)vní pomoc na nyxu: [ Právní poradna na NYXu - aneb právnická první pomoc ]
    [ Obří ACTA" - Transatlantická obchodní a investiční dohoda (TTIP) ]
    Občanská společnost
    Píšeme zákonodárcům..NAŠI POLITICI
    !!! Linky na nejrůznější aktivity najdete na nástěnce klubu !!!
    PÍŠEME POSLANCŮM NA SERVER "NAPISTEJIM"
    SERVER S PETICEMI
    WIKILEAKS CZ
    DEKLARACE SVOBODNÉHO KYBERPROSTORU

rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    EXTAZYK: trochu si odporuje?
    Všechno to, jak to vypadá, nám posrali tehdejší disidenti, kolaboranti a přisluhovači mocných. -------------------

Můj verdikt zní : vinni (všichni) !!!

tak disidenti a kolaboranti, nebo všichni?

Já si pamatuju, že se ozývaly hlasy proti... Dokonce to byli i lidi ze západu. Říkali: nenechte si sem zavléct obchodní řetězce, nenechte tohle, dejte pozor na tamto, nevzdávejte se svýho průmyslu.....Oni už věděli své...
    I u nás byli lidi, jejichž jména jsem už dávno zapomněla, kteří se ozývali, ale viděla jsem (s čím dál větší hrůzou) jak to všechno smetla vlna šílenství. Ano, nejspíš řízeného šílenství, kdy davům byl dán chleb a hry a davy šílely a bylo jim totálně PUTNA, co se děje někde nahoře, že mizí slušný lidi z politiky i odjinud...
    V Praze to bylo snazší, jak se lidi moc neznaj, ale na malým městě, odkud jsem měla zrpávy, to bylo očividné, jak ta skutečná moc (tím myslím peníze, výrobní prostředky apod) plynule přešla na připravené (utajené) rudé kádry... Ale i na malém městě lid šílel a možná jenom po straně (jak byl zvyklý) reptal a záviděl...
    Ano, tehdy jsem asi měla vzít kulomet a jít to postřílet, ale neměla jsem ho...a bylo jich prostě MOC
    A lid? Lid, dav nejevil zájem cokoli korigovat, napravovat, hlavně že mlaskal u těch svějch západních lahůdek a choval se jako utrženej ze řetězu.
    Tedhy prostě nebylo s kým dělat revoluci....
    Pak přily různý výzvy jako Impuls, Děkujeme odejděte a pod a ty zašly na stejné příčiny jako zajde HV a podobná hnutí nevole...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    EXTAZYK: Blabol. Protoze:
    1. Autor: admin - ani se nepodepsal pod svuj clanek
    2. Nadpis "Jak byla zničena naše země" - zeme evidentne neni znicena. Nejsme Recko (zatim). Viz treba:
    Rating - S&P, Moodys a Fitch
    http://www.fxstreet.cz/rating-sp-moodys-a-fitch.html
    3. "Do toho je tady imigrantů a sebranky až to hezké není,...." To je proste stinna stranka otevrenych hranic. Xenofobni ton pomijim.
    4. "Ale rok 1989 a plné koše u tramvají červených legitimací s vytrhanými fotografiemi a jmény si pamatuju jako včera." Ja teda ne. A byl jsem tehdy v ulicich denne. Mozna to bude tim, ze jsem nemel potrebu prohlizet odpadkove kose...

Klasicky pripad, jak zvelicit vsechno spatne. Jeste mi tam chybi vyzva k revoluci. "Na barikady, soudruzi!!!"
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ale treba tohle nevypada tak spatne:
    Rating - S&P, Moodys a Fitch
    http://www.fxstreet.cz/rating-sp-moodys-a-fitch.html

Navic u nas je obvykle na otazku "jak se mas," standardni odpoved "stoji to ta h....!". A to uz cela desetileti....
    LALINA
    LALINA --- ---
    dneska ráno jsme přetřásali tohle:
    Odborníci vědí, proč mají Češi blbou náladu. Dívají se na věci černě - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/na-blbou-naladu-jsou-nejlepsi-sousede-a-drobne-radosti-pp0-/domaci.aspx?c=A120415_211845_domaci_skr

zdá se, že doktrína "lidi neblbnětě, vždyť se nic tak neděje, raději si zahrajte člvoěče nezlob se nebo si zahulte s přáteli" se začíná dostávat ke slovu....Cítím rajský plyn - začíná se tu šířit v rámci "zklidnění mas" :-))))

PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Je to taky plus pro organizatory - nepusti tam uplne kazdyho, takze se mozna zacli trochu profilovat. Coz by bylo dobre pro vsechny.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: jistě, to se cení.
    Velmi cení už jen to, že se o takovýhle věci zajímá :-)

musí holt pochopit, že když bude říkat nepříjemný věci, nebude v kolektivu oblíben:-]]]]
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Ten kluk je samozrejme naivni, ale aspon to zkusil.:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: hehe. HV, no,..... detailisto:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: ten klučina si prostě neuvědomil, kde se ocitl a chtěl tam filozofovat a zpytovat svědomí a na to se FAKT demonstrace nedělaj, to je jasný.
    Na tý demošce v tom oakmžiku byl opravdu mimo.
    Názor dobrej, ale ve špatnou dobu na špatným místě.-)
    Připadá si jako mučedník a přijde mu, že ostatní jsou totální dementi.
    Je to trochu čermobílé vidění, ale od mladýho muže bych ani moc jiný nečekala a je to v cajku imho:-))

druhá strana by nepochybila, kdyby ho nechala řečnit, ale možná neměli moc času, možná byli naladěni hodně bojovně, jistěže se necítili silní, ( proti jejich očekávání se lidí sešlo málo a to je psychologicky vždycky náročný).... I oni se nejspíš cejtěj jako hrdinové uprostřed tupé lůzy a tak jsou ostří a ostražití víc, než by slušelo.

Ale tohle s sebou krize nesou... lidi se radikalizujou, vidění se polarizuje, je víc konfrontací, nedobrých zjednodušování a generalizací, nedorozumění, střetů i násilí....
    smiřme se s tím.-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: VH - Vaclava Havla? :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: já se soudů zdržím, byla jsem na těch prvních demočkách, který byly ještě svorný a bez odborářů a vím, že se tam hlásily zástupy lidí, kteří se chtěli vyjádřit a to ani nebylo včasových možnostech. A jednu paní, kterou tam pustili, museli po 10 minutách předčítání nějakýho elaborátu poprosit, aby skončila, protože to už bylo fakt nudný a votravnýa jí se nechtělo a kdoví jestli ted někde nepovídá, jak ji opdepřeli slovo a že to není žádná demokracie.-)))

fakt nevím.

Možná by ho nevypískali, ale šli by se domů stydět.-)))))))))) - no já vím, že ne.;)
    Lidi nasere nejvíc, když slyšej, že si za to můžou sami:-))
    Všechny lidi, nejen ty, co si přišli poslechnout VH.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Kdyby si ti vidlaci z HV byli jisti sami sebou, tak tam toho kluka pusti, protoze by vedeli, ze ho publikum stejne vypiska.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: baže.-))

PREVIT: nene, MOJE ! :-)))))))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Nikdo z nich nema pravdu. Pravda je jen jedna- ta moje! :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LALINA: Vandas je sice vul, ale s tou HV pobavil....:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: jak dojemné... A všichni mají vlastně pravdu. Každej tu svoji:-)

začíná to být čím dál zajímavější .-)) HV je banda vidláků, SKDE se zase spřáhla s odborářema a Dělníci zablokovali zmačku HV :-))) v tý bídě kolem je tohle aspon trochu zábavny
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Dnes jsem měl tu čest s morální „elitou“ z Holešovské výzvy. Blog - Oldřich Florian (blog.iDNES.cz)
    http://oldrichflorian.blog.idnes.cz/c/255814/Dnes-jsem-mel-tu-cest-s-moralni-elitou-z-Holesovske-vyzvy.html
    SM3
    SM3 --- ---
    Tady pár informací k Promopro ještě, kdo neví tak tunýlek Vondry za cca půl miliardy :)

Vondrova náměstkyně promluvila: Dobře věděl, kolik se platilo firmě Promopro | Monitoring všeho možného
    http://sm3.blog.cz/1204/vondrova-namestkyne-promluvila-dobre-vedel-kolik-se-platilo-firme-promopro

(odkaz na blog dávám, protože tam odkazuji na další články ohledně Promopra)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Ministr Chalupa: Zruším souhlas s průzkumem břidlicových plynů - Ekolist.cz
    http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ministr-chalupa-zrusim-souhlas-s-pruzkumem-bridlicovych-plynu
    SM3
    SM3 --- ---
    1. máj 2012
    http://1maj.cz/2012/

Nacházíme se v době otřásajícího se světa. Vidíme, jak naši touhu po spravedlivé společnosti sdílí lidé napříč celým světem — od amerického hnutí Occupy, přes španělského hnutí 15. května, řeckých protestujících, hnutí Anonymous, arabského jara. Boj se odehrává po celém světě od kyberprostoru po ulice. Jsme součástí širokého sociálního hnutí. Hnutí, které vzniká spontánně, ze vzteku obyčejných lidí, nikoliv jako iniciativa opozičních politických stran k získání politické moci.

1. máj « Hledat na tomto blogu | Monitoring všeho možného
    http://sm3.blog.cz/hledani?page=1&query=1.+m%C3%A1j&submit=Hledat
    LALINA
    LALINA --- ---
    hele je to moc dlouhé... prostě pokud chceš tady uvést nějakou iniciativu na obranu občanů či získat tu od lidí podporu a zájem, udělej to a hotovo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam