LALINA: není to to samý, protože když to jenom káže v mešitě mezi přívržencema, je dostatečně inteligentní na to, aby pochopil, že to nemá publikovat někam, kde se to archivuje a může to bý použitý proti němu. Konvička nezvlád ani tohle minimum, a ne jednou, ale minimálně čtyřikrát, a teď za to po právu pyká.
Já sem naopak přesvědčenej, že jedinci, co vyzývaj k věšení názorovejch oponentů patřej před soud všichni, aby nedostali svrbění, že by se mohlo přejít k činům. Notabene, pokud podobnej případ chce jít do vrcholový politiky, kde se mediálně popravuje za daleko menší průsery, než je tohle. to jako kdybych se vydal kandidovat na předsedu ČSSD a pak se divil, že na mě někdo vytáhne kompro, jak se deset let v kuse válím vyndanej na parties. Btw nikdo nemá smůlu, že se stane politikem, to je aktivní proces, kterýho se musí dotyčnej účastnit. Konva prostě fatálně podcenil přípravu a rozdal svejm protivníkům dost munice na to, aby ho sejmuli. Pokud chce bejt profík, nesmí se u toho chovat jako amatér.
Co to znamená z druhý ruky? Já tu žiju přes třicet let a stejně mám reálný vědomosti o tom, jak funguje sociálka u ohroženejch děcek, naprosto nulový. notabene o tom, jak funguje v nějaký zemi na druhý straně Evropy. A opět, jestli je Norsko vepřinec (může bejt), je to jejich boj, ne náš. Jestli to norům vyhovuje, proč ne. Jestli ne, tak ať si to zaříděj sami.