• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    PUPU
    PUPU --- ---
    BIO23: dobra, postupuji stejnou logikou - tentokrat mimoradne maskovani hrdinove akorat zmlatili par lidi, co se jim nelibili. patrne proto, ze se jich na to seslo moc malo. podivej, od okamziku, co jsem zazil MMF, nemam k temhle sracum ani nejmensi pozustatek sympatii, a o jejich motivaci taky ne. 'jit se porvat', to je to jedine, co chteji. udelat bordel v anonymnim davu. tohle neni hrdinstvi, tohle je u me obycejna lumparna. mozna se mylim, ale zatim me o tom nikdo presvedcit nedokazal.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Tyhle demonstrace a bitky jsou běžné třeba v Německu (námé jsou několikatisícové bitvy v Rostocku) , není důvod, aby nebyly tady. Takhle to v demokracii prostě chodí, je to normální. Proto si myslím, že to D-fens komentovat nebude, ale třeba se mýlím.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    PUPU: můžeš mi říct,co antifašisti tentokrát rozmlátili?McDondu?KFC?pobočku nějaké banky? a kde se rvali s policií? mám pocit,že napadli dva nácky,co se pak běželi schovat do policejního auta a když si pro ně šli,policie je rozehnala (souhlas s postupem policie),protože jim realně hrozilo velké bití....
    nikdy jsem nebrojil pro zákaz jakékoli demonstrace(ani té nacistické)...je to cesta do pekel,začne to náckama,skončí to Orwellovskou společností... uznávám právo jednoho každého na svůj názor a pohled...to ale nijak nebrání v aktivním odporu proti níže popsanému zlu...
    a jestli nejsi schopen rozlišit mezi fašistou a antifašistou,tak to jako sorry...tady nejde o nějaké férové bitky ve stylu fotbalových hooligans...
    ve 30.letech chodili naši dědové barvit bílé podkolenky nácků černou barvou a kam to dotáhli jejich vnuci??? pupu,ty neodsuzuješ nácky a jejich perverzní myšlení,ty odsuzuješ lidi,kteří v sobě mají tolik morálky a osobní uvědomělosti,že se těm dutohlavům aktivně postaví...srovnání s MMF je tady úplně mimo mísu,copak to nevidíš???
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: myslis, ze to D-F neokomentuje? pouze mirne predbihame udalostem ;-)
    PUPU
    PUPU --- ---
    HARDCABB: jaky zasah? pokud se jde nekdo porvat na ulici s nekym, s kym nesouhlasi, a k tomu nadavkem pribere policajty, neni na tom nic sympatickeho. a to jeste systemem '10 maskovanych sracu na jednoho, nejlepe zezadu'. tomuhle proste fandit nemuzu, i kdyz k plesatcum jinak vubec zadne sympatie nechovam
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Tohle hádání se nemá vůbec žádnej smysl ! Jsou to mladý kluci, co se potřebujou někde "vyřádit". Anarchisti moc nechoděj na fotbal, takže se místo toho chodí porvat na MMF a pochody nacionalistických provokatérů. Policajti se vyjímečně neflákali, od toho ty gumy platíme ne ? Tím bych to ukončil, pište něco o kvalitě/nekvalitě D-fensových článků a podobně, diskuze fašismus vs. demokracie a podobně na nyxu určitě taky je.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PUPU: ty lidi co delali bordel na MMF bych zfackoval a dal jim aspon podminky. ale se zasahem proti nackum tak nejak souhlasim..
    PUPU
    PUPU --- ---
    BIO23: aha. takze 'postaveni se bezpravi, genocide a nacismu' vypada ve tvem pojeti tak, ze se zamaskujes, vyrazis s partou sobe podobnych do ulic, rozmlatis par kapitalistickych hracek, zmlatis kazdeho, kdo se ti nelibi, pak se porves s policii a spokojene odkracis domu? to uz jsme tady totiz videli, mimo jine u prilezitosti zasedani MMF. vis co je to demokracie? mimo jine i jista prava, napriklad pravo shromazdovaci, svoboda projevu a jine 'nepodstatnosti'. a ty prava se netykaji pouze tech, koho ty uznavas, pane spravedlivy. ty chces totiz demokracii, ale jenom pro sebe a svoje kamose.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BIO23: zacneme politickymi korektisty
    BIO23
    BIO23 --- ---
    PUPU: no já si myslím,že slušný člověk se kdykoli postaví bezpráví,genocidě,nacismu.... ale začíná mi být jasné,že slušný člověk ve tvém podání by je raději všechny odvezl na louku,ať si to tam ty paka vyříděj,že....ty hlavně potřebuješ klid na práci a nechápeš,kdo si tady plete demokracii s anarchií.... ti ,zdá se, nedochází že po antifě,cikánech,židech,homosexuálech dojde i na tebe,pokud ti pravá ruka nevystřelí nahoru...ale to by ti asi nevadilo,vždyť by tu byl tak nádherný pořádek bez té nechutné lůzy....já bliju,demokrate
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: jo, velmi zajimave. bohuzel clovek, ktery se danym oborem vice nezabyva, si takovych manipulaci vetsinou ani nevsimne. ja se taky obcas chytam za hlavu, kdyz ctu v tisku neco o Internetu...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Jak se vám líbí ten článek o zimních pneumatikách ? Já jsem se pobavil.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    haha, jiste :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    BIO23: muzes mi vysvetlit, o co ti jde? jestli chces ukazat, ze jsi jediny spravedlivy bojovnik proti strasnemu nebezpeci, tak se ti to moc nedari. ti hosi se satkem pres hubu, co se prisli o vikendu porvat, jsou zcela zjevne stejna verbez jako plesouni, ne-li horsi. prazdna hlava, par naucenych kecu a hlavne udelat bordel. to neni nic, s cim by chtel mit slusny clovek co do cineni.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MUADDIB: ty si hlavně nezapomeň navléct kápi až budeš onanovat u daníčka landy
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BIO23: no, když si to myslíš :D
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    BLAAZEN: A ty po večerech sepisuješ udání na sousedy :))
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CRAZY_IVAN: Podle ikonky v Nyxu...... :-)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    BIO23: Psychoanalýza do hloubky, nice.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MUADDIB: no jasně...normální člověk(nejspíš jako ty) sedí doma,mydlí counter strike a veřejně si zahajluje jen na pokyn TV NOVA...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam