• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    CRAZY_IVAN: k tomu, aby zlo zvítězilo, stačí, aby dobrý člověk neudělal nic.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    MUADDIB: Hele, nepřipadáš si občas (auditko bodový systém), že zápasíš s větrnými mlýny? :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    CRAZY_IVAN: ok :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    MUADDIB: To byla ironie, příště ti za to dám hromadu smajlíků, aby to bylo jasnější .-))))
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Teda ten poslední výplod Katody to je tedy síla - hotovej Hučín, Cibulka, Třešňák, Mejstřík a Hedvíček v jednom
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    CRAZY_IVAN: z čeho tak usuzuješ?
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    OMNIHASH: z čeho tak usuzuješ?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    OMNIHASH: Já bych řekl, že je DýFenz je Hitler!
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KEMAL: a neni d-fenz hroznej vůl?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KEMAL: oh rly?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    dfens je děsně kůl
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    jo často tu stránku nenačtu
    PUPU
    PUPU --- ---
    MUADDIB: rekl bych, ze hosi trochu podcenili narocnost noveho systemu. registrace, overovani...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    DFENS má celkem často teď výpadky? máte je také nebo je to jenom chyba mého příjímače?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    :D
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    KINGFISHER: to já už tři roky sháním jeho podpis :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já chci fotku toho dfense :-) .. nemáte jí někdo?
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: Debil ne, ale pokud by opravdu chtěl být prezidentem, tak měl začít tak před rokem, či ještě dříve a rozhodně ne jako kandidát Sociálních demokratů (dost mu chybí právě ta politická zkušenost a znalost politické scény - podle mě veliká výhoda oproti Klausovi - byl by opravdu apolitický - pro něj smůla), to jeho občanství a takové nepodstatné věci, v tomhle prostředí ale důležité - tím myslím tu chytrost. Jinak mi příjdou dost podobní, kdyby Klaus měl odvahu emigrovat, pravděpodobně by měl podobný osud jako Švejnar. Cizí mi je akorát pojem národ právě pro to, že mi není cizí pojem pravda.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: Národnost nedeterminuje jen místo narození... ale především sebeidentifikace dle lokálního vzoru...

Já se prostě jako čech, jehož předci mají jistou pohnutou historii, cítím a je mi ctí sloužit jeho skutečným národním ideálům...

Nicméně chápu, že pro mnohé jsou pojmy jako je hrdost, národ, čest a pravda cizí...

tak švejnar nebude nějakej debil... mě mrzí ovšem hlavně jeho ohebnost (což mě na něm vadí jako na člověku) a také to, že reprezentuje názorovou skupinu (i když tvrdí, že je apolit.) která tu zůstala z dob normalizace (což mě na něm vadí jako na politickém reprezentantovi).

Klaus sice není nic nebetyčného... ale líbí se mi jednak jeho názorový proud a hlavně to, že je to jeden z mála politiků, kteří v současnosti neobchoduje se svými přesvědčeními...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    NAVARA: Jo jo, vidim to podobně, je to tak nějak jedno, jestli jsem čech či něco jinýho. Jen jsem se narodili o pár kilometrů jinde.......
    MUADDIB: To ani nejde, TGM byl chytrej a moudrej, což se mi Švejnar nezdá. Integrální součást nadstátu už dávno jsme. Bohužel nejsme bohatí jako Švýcaři nebo Norové (ale i ti se pomalu součástí stávají ).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam