• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SADAKO: že by se z Páti stal expert na trestní právo?
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Kristovanoho, Patník viděl Kajínka a neodopustil si velemocné ublognutí.
    http://pvogl.cz/573-jiri-kajinek-vrah-a-zabijak-nebo-hrdina-a-zlodej

Nezodpovězenou otázkou však nadále zůstává, kdo Jiří Kajínek je. Masový vrah, zabiják, nebo jen perfektní zloděj, který si zničil život tím, že se zapletl s nesprávnou partou.

Ať už je Jiří Kajínek kdokoli, ve filmovém podání působí jako charismatický člověk, který je odsouzen neprávem. Ačkoli má herec se skutečným Kájínkem společný snad jen vzhled, řekl bych, že pravda může být i ve filmu.

Kájínka je mi líto. Věřím mu a je to u mě hrdina. Jsem sice ovlivněný filmovým snímkem, nicméně stále vidím stovky vyšetřovacích chyb, věci nadpřirozené a neosvětlené. Nikdo je vysvětlit nedokázal, nikdo řádně a bez chyb neprokázal Kájínka za vinného (a ani nevinného) a já věřím, že se jedná o jednu velkou hru.
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    SADAKO: "áj em mič bjůkenen"
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: a někteří jsou i velmi, velmi hranatí (modří jistě vědí).
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    ECLECTICA: To jako vazne neni vtip ??
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    L4MA: Vypadat jako pyča = být extravagantní? Aha.

Btw. by mě zajímalo, čím to je, že všichni tihle fashionisti jsou tak strašlivě šerední v ksichtě.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ECLECTICA: asi nejaci comment-boti :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    ono moc nema cenu neco vypichovat, vsechno je to teror ale todle je asi nejvic
    http://fashionaspassionbytom.blogspot.com/2010/07/pasky-pasky-pasky-belst-belts-and-belts.html

Strach mi jde po těle z toho, jak přijmete tyto fotografie. Jsou přeci jen trochu více extravagantní, ale kam se na druhou stranu hrabou na Lady Gagu a její modely na podpatcích v klipu Alejandro.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    CATHACK: ano, to je mocné.
    CATHACK
    CATHACK --- ---
    Jakmile jsem doskákal, vychutnal jsem si sluneční svit zapadajícího slunce.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACULIN: čekala jsem nějaké jedovaté komentáře, ale kde nic tu nic. Lidem se to líbí! Jsem zděšena.
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    ECLECTICA: to je naprosto... příšerný
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA: prostuduju, ale zejtra. Večer hodlají přijet rodiče a já se s nima svezu do civilisace, mám na poště obsílku s rudým pruhem... a jestli to bude nějaká pyčatost, tak někoho zabiju, protože já z obsílek mám pravidelně nauseu, špatné spaní a takové ty věci... no a do toho nějakýho magora, to už by bylo moc.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ECLECTICA: Zrovna s tím sem jdu :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    GENTIANA: Že by sehnal dodavatele na pičifuk s vůní spermatu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    SADAKO: však takvy Patrikovo zákaznické portfolio tvoří především kartářky a zprostředkovatelé sexu po telefonu. Důkazy na webtrh.cz!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam