• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    ULI
    ULI --- ---
    Ahoj, mam dotaz: Mate nekdo zkusenost s realitni kancelari ROLYS z Lyse nad Labem?

    Dik :) Uli
    MISHUGE
    MISHUGE --- ---
    SKYRAY:
    neco podobneho se mi taky stalo(a asi ne jenom mne) proste jsem byla domluvena s maklerkou ohledne bytu..ale nastesti to bylo ve fazi,kdy sme si domlouvali jen na prohlídku..nakonec mi vola(coz je u makleru vzacnost- aby samovolne volali i v pripade,ze se je to zabitej byznis), ze byt majitel sam pronajal...

    takze s toho plyne ponauceni,ze ne vzdy makleri muzou za to co u dela majitel..ovsem druha stranka veci je,jak se dotycny makler zachova..a celou situaci zvladne..
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    První dojem, naprosot úžasný. Čtvrtek - Perfektní jednání, parádní byt. Ruka v rukávu, jak se říká, složená záloha s tím, že mi budou volat v pondělí ohledně prohlídky. V pondělí nic. V úterý mi nikdo nebral telefon. Když jsem se konečně dovolala na jedno číslo, má realitní makléřka údajně právě telefonuje. Po tom, co jsem visela na telefonu asi 3 minuty: "Zavolejte za 5 minut." Volám za 5 minut, nic. Nakonec jsem se jí konečně dovolala, omlouvala se, že řešila něco důležitého a že majitel je nyní časově zaneprázdněný a že se sám ozve. Uklidňovala mě, že o byt nemusím mít strach, že mám uhrazenou blokaci. Já už si samozřejmě doma balila krabice s tím, že se o víkendu stěhuji. Slíbil.a, že ještě večer dá zprávu, jak to vypadá. Nic. Další den jí volám, nic. To už jsem začla být fakt naštvaná. To byl čtvrtek. V sobotu jsem se měla stěhovat. V pátek jí volám opět. Zvedla mi to a opět se hrozně omlouvala, že neví, co má majitel za problém, ale že jí má volat hned příští týden v pondělí. Takže jsem si začala opět vybalovat a čekala, co bude. V pondělí nic. Volám v úterý nic. V úterý odpoledne mi to zvedne s tím, že mi chtěla volat, ale nějak se k tomu nedostala, že majitel bude byt prodávat. Mít ji v tu chvíli před sebou, asi bych ji dobila jako koně s prominutím. Tím to ovšem neskončilo. Začalo druhé kolo ohledně vrácení zaplacené zálohy. Opět mi nikdo nebral telefon. Dnes jsem se konečně dovolala na pevnou linku a chytla už hysterický záchvat. Hned na to mi volal nějaký chlap údajně z reklamačního oddělení, že se můžu pro peníze stavit kdykoliv do sedmi večer v jejich pobočce. Opravdu, tahle realitka už nikdy. Tak laxní přístup jsem ještě nezažila...
    WEN
    WEN --- ---
    SKYRAY: tu neznám.. copak se stalo?
    CIA
    CIA --- ---
    SKYRAY: Jo, jsme zvědaví
    GREVE
    GREVE --- ---
    SKYRAY: Pověz nám svůj příběh!
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Varuji před naprosto příšernou realitní kanceláří CDA reality. Nikdy více!!
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    dobrý den vespolek, potřebovala bych najít nějakou slušnou realitku, která umí zajistit výměnu obecních bytů v Praze - nedáte mi prosím typ?
    ATTILAH
    ATTILAH --- ---
    Taky musím aspoň trochu pozitivní referenci na makléře z RK Pěkné byty - sice nezjistili, že na spolumajitele nabízeného bytu je nařízeno několik exekucí:-), ale jak se to ode mě dozvěděli, stáhli byt z nabídky a předchozí jednání bylo také solidní. Na rozdíl od Maximy, která nabízela stejný byt vesele dál - i když jsem je také informovala a upozornila, at zájemcům minimálně tuhle zásadní info sdělují (to nevím, jestli dělali).
    WEN
    WEN --- ---
    KUBCA: hurá..
    KUBCA
    KUBCA --- ---
    Mozna me budete mit za magora, ale musim hlasit pozitivni referenci na maklere a realitku, makler Jaroslav Bolina, Reality21.
    Prodal muj pozemek za naprosto bezkonkurencni cenu, sel umanute za svym cilem, na nic nesral, byl naprosto samostanej, flexibilni. Proste tak jak bych si realitniho maaklere predstavoval. Neveril jsem, zda snim ci bdim.
    WEN
    WEN --- ---
    KOSMAS: spíš záleží na makléři jako jednotlivci.. v jedný realitce můžou bejt dementi, co si dělaj čárky do notýsku i zodpovědný osoby co to dělaj pro druhý.. a když s někym uděláš kšeft (bezproblémovej) proč ho nepožádat o referenci, že..
    KOSMAS
    KOSMAS --- ---
    MONIOUS: zajímavý, že na jejich strankách jsou od klientů samé kladné reference... že by byly fiktivní ?
    http://www.hot-reality.cz/reference-nasi-klienti-prodej-bytu-pronajem-bytu-sluzby-reality-realitni-kancelare.html
    GREVE
    GREVE --- ---
    MONIOUS: Buď ráda, že vůbec otevřel pusu. Většina makléřů vstoupí do bytu a poté se jen tak nezúčastěně dívá, případně si hraje s mobilem :-)
    OBIUQUIDO144
    OBIUQUIDO144 --- ---
    pardon, prvni reference neni AAA byty ale HOT reality (Veronika Crusse)
    OBIUQUIDO144
    OBIUQUIDO144 --- ---
    par referenci z hledani pronajmu:

    AAA byty - v den prohlidky prohlidku zrusili. O tyden pozdeji opet jsem den predtim volal, ze s tim tedy pocitame, ale v den prohlidku opet zrusili, "ted jsem se koukala a uz mi to tam vyskocilo jako rezervovane".

    Eurocont reality - Vodickova. Dva dny nereagovali na tel., ani kdyz 5 minut pred tim bylo obsazeno, na pobocce se nevyskytovali v urednich hodinach. Kdyz jsem se pak dovolal, rekli, ze zjisti, zda je to stale aktualni, ale uz se neozvali.

    Centrum bydleni.net - sympaticky a informovany makler Prihora, okamzite volani zpet, nizka provize, zatim vsechno klape, stranky a kancelar nic moc, ale neva

    a z hledani prodeje:
    Baleno reality (makl. Hauptova), tahle firma na Zizkove kupuje domy, pak rozproda jednotky a rekonstruuje zbytek. v telefonu nejake sumeni jak z modemu, na mail tyden nereaguje.
    GREVE
    GREVE --- ---
    ETERNITAS: Já vím, mezitím už jsem to zjistil. Prolux vůbec není realitka, jsou to prostě podvodníci. Mělo by se to sem do záhlavní napsat modrým písmem, aby si od nich náhodou někdo něco nekoupil.
    BERNA
    BERNA --- ---
    KASUMI: jojo presne, jenze stejne co jsem se tak docetl ve smlouve o smlouve budouci.(ten uryvek byl pouze ze smlouvy rezervacni) tak si stejne muzou do te posledni smlouvy napsat co chteji. taky zalezi na odbornem posudku hodnoty nemovitosti atd..
    spis si myslim, ze se nejak upsali jenom, pri smlouve finalni urcite bude castka spravna.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BERNA: jakoze na webu maji cena 5milionu za byt bez dane a ve smlouve 5 milionu za byt vc. dane? tak to je pro tebe jen dobre, ne? :) plati to, co je ve smlouve :)
    akoratze muze jit o omyl ve psani, o kterem ty vlastne vis a ve vysledku, v pripade zaloby, by to mozna i mohli obhajit (teoreticky)
    CIA
    CIA --- ---
    BERNA: Já v tom žádný háček nevidím. Podle mě je to jasně napsaná cena za konkrétní zboží.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam