tak dalsi oblieny trik, take hodne podobny s autobazary
nafotit nemovitost tak, ze by clovek si z toho sedl na zadek i kdyz je to v podstate jen kuca
priklad
Pronájem, byt 4+kk, 132 m² | Sreality.cz
http://www.sreality.cz/detail/pronajem/byt/4+kk/praha-kobylisy-brezineveska/3587223644
ten byt by byl ve skutecnosti i hezky, kdyby ho nekdo v 80 letech nezmrsil nejakou divno podlahou, ktera neustale vrze, pricky se tam zdaji z papiru a jedina hezka vec je tak max koupelna a ta terasa, z toho oblozeni a podlahy lina divnej smrad, v realu to vypada mnohem hur nez na fotkach.
jaky ma smysl pro agenta aby mu tam chodilo procesi lidi a on stejne nikoho neukecal, nez aby mu prislo radove min lidi ale se skutecnym zajmem ? sice mi zkusil hned nabidnout jinej byt, jenze neslo se na nej jet podivat hned a jeste tvrdil, ze mu ma nekdo prijit podepsat rezervacni smlouvu, takze by to stejne bylo dost nejiste. takze prinos pro nej nul. nu coz, jeho boj, aspon ze klice se nasly...
ale ja uz sem spokojeny, vcera mi volal primy majitel nemovitosti kde jsem byl v nedeli a rekl mi, ze to co sem po nem chtel splnit muze a jestli mam stale zajem, takze hledani bydleni uz pro me nastesti skoncilo a bez provize realitce....