• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MISHUGERealitní kanceláře - zkusenosti, reference
    ::všechny zkusenosti a reference sem..::
    k ním přidejte odkaz na konkrétní RK nebo jméno realitního makléře..
    určitě nebude na škodu rozepsat,co konkretně vadilo bo naopak co konkrétně potěšilo



    aneb profiltrujem dobré RK a na ty špatné se vy----!!!


    *************POZOR***POZOR***POZOR******************
    Ti,co pracuji jako makléři-jen ti spolehlivý atd(bo mají profesi spojenou s prodejem nebo pronájmem nemovitostí, pozemku atd atd) a mohou a chtějí případným bytu chtivým zájemcům poradit bo nabídnout "ferslužbu;" nechť ať do záhlaví se napíšou..ve stylu..ID, co dělám, co mohu nabídnou,jak můžu poradit atd..
    nebylo by naškodu si trochu pomoc;)
    *************POZOR***POZOR***POZOR******************


    ID Konopaslik - realitní makléř, autor realitního blogu www.martinlipa.cz. Osobně působím v Praze a rozumném dojezdu (cca 60 km), lidi mám po celé republice. Pomohu prodat libovolný typ nemovitosti, pronájmy jen okrajově. Kupujícím zajistím nejvýhodnější hypotéku. Reference buď na nyxu, nebo na stránkách. Jsem ochoten poradit i online, ale nechci se účastnit veřejných nikamnevedoucích debat na téma RK ano či ne, nevtahujte mne do nich.

    Diskuze podobného tématu:
    Byty, bydlení - prodej, pronájem, inzeráty - (de)regulace - hypotéky - družstva ... vše o bydlení
    rozbalit záhlaví
    IF_
    IF_ --- ---
    PETAW: Mně to připadá jako běžná praxe, i k bytům se běžně v rámci metráže počítá lodžie či sklep.
    PETAW
    PETAW --- ---
    Ale ovsem ze meli v koupni smlouve, bylo to vice pozemku a na tohle jsme se nezamerili. A stejne bychom ten dum koupili, akorat mi to prijde od RK dost neprofesionalni.
    MMISKAM
    MMISKAM --- ---
    PETAW: Tomu nějak nerozumím, nekoukali jste na LV a neměli to v kupní smlouvě?
    PETAW
    PETAW --- ---
    Asi jsme blbci, ale az ted, 3 mesice po prepisu jsem spocitala RK inzerovanou velikost pozemku (996m2) a dle katastru je to jen 885. Myslim, ze zapocitali podlahovou plochu bytu k plose pozemku domu. Neni to sice vec zivotne zasadni ale stejne to nastve. A stejne s tim uz nejde nic delat.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    máte někdo zkušenost s RK PRINC prosím? http://www.rkprinc.cz/
    LBW
    LBW --- ---
    Diky vsem za odpovedi .)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    LBW: Férovost je čistě v lidech a ne v realitkách o 100 a více pobočkách v ČR.
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    LBW: jo, v týhle jsme féroví, tady ať to zkusí ;)
    http://www.remax-czech.cz/, konkrétně: http://www.remax-czech.cz/reality/re-max-horizont/

    (víc klidně v poště...)
    LBW
    LBW --- ---
    Cau,
    kamard se narychlo stehuje s rodinou do Prahy, protoze dostal hodne dobry job. Jeho zena pro zmenu o dobry job stehovanim prijde a rozhodla se vyzkouset pracovat v realitach. Protoze nemaji cas tak jim pomaham s hledanim, ale hruza a des na me cisi z internetu pri zadani "prace realitniho maklere" apod :))

    Mate nekdo zkusenosti s praci ve nejake vetsi realitce, ze byste rekli "jo, v tyhle jsou ferovy, tady at to zkusi" ?
    Diky
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MAJKA: Cha, má poslední zkušenost byla taková, že mi arogantní zástupce protistrany (zde tolikrát zmiňované bezrealitky.cz, kdy se "majitelka" ozvala a pak nám předala kontakt na RK, že "nemá" čas ;) sdělil, co bych jako asi na té standardní smlouvě chtěla najít. Když jsem dál trvala na svém, najednou ji musel prohlížet a schvalovat jednatel, najednou byl pátek odpoledne, najednou nic nešlo. Koupě bytu nedopadla dobře a od té doby už přes půl roku jen hledáme, byli jsme na pár prohlídkách, jeden byt se nám líbil, když jsem však zástupci RK hned druhý den ráno volala, že máme zájem, že chceme více podrobností a chceme se tam jít ještě jednou podívat na prohlídku a, sdělil mi, že byt je rezervován, že byla složena rezervační záloha. Přitom po nás prováděl min, další dvoje zájemce, to se prořekl (nebo strategie, co já vím).
    Nerada bych házela do stejného pytle všechny, ale naše zkušenosti nejsou dobré (a to musím poděkovat nejmenovanému ID, které mi radilo a pomáhalo, samotné z oboru)
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    reference na realitku gavlas.cz nekdo prosim ?
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Doporučíte mi tu někdo realitku, která mi bude skutečně nabízet jen realit y v oblasti Praha-východ a okraj prahy tímto směrem, místo toho aby mi mail zahlcovala nepřebranou nabídkou nemovitostí mimo mnou zadaný region a cenový rozsah? Do pošty a za jakoukoli radu díky
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    no, kdyz koukam co je ta realitka zac, tak zacinam mit lehke obavy. http://ztdonline.cz/2013/09/mm-reality-jiz-nikdy-vice/

    no halt jestli zas najdou nějakýho vola co jim to podepíše, tak uz nevim :) asi zalozim server na hodnoceni realitek a vydelam si na nejakej byt reklamou co mi tam budou platit za tuny dalších zoufalců co budou popisovat svoje super zkušenosti s realitkama :) ono to je tak jediný co člověk udělá - že si jde někam postěžovat.

    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOPIK: myslim si, ze bezna realitka se jim muze uplne v klidu vyrovnat..
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAJKA: Jen to slyším a jsem zase ráda, že už to mám za sebou. "Nemovitost jsme mezitím prodali někomu, kdo neměl námitky" jsme jednou dostali dokonce písemně v emailu. (A jiná zkušenost naopak, po příchodu z prohlídky v emailu pěkně návrh smlouvy, s tím, ať jim to náš právník pošle zpět opřipomínkované.)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ANDY_WARHOL: U těch aspoň víš na čem jseš.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    MAJKA: zkus kupovat auto v bazaru, zjistis, ze to jsou bratri :)))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MAJKA: me uz tu nic neprekvapi a stalo se mi to taky :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    tyjo ja nevim, jestli jsem z jiný planety, ale je opravdu tak hrozně nezvyklé si nechat zrevidovat rezervační smlouvu na byt od právníka? :) že se na to realitky tvářej jak kdybychom byli největší supernároční exoti. Tuhle makléř začal hrát divadýlko typu "To snad myslíte že vás chceme okrádat??" :D zatímco nám místo rezervační smlouvy poslal zprostředkovatelskou (tedy chyběl tam závazek ten byt po dobu dalšího obchodního procesu rezervovat a nenabízet ho vesele dál) a ve chvíli kdy jim člověk dodá revidovanou smlouvu tak najednou začnou záhadné průtahy a obávám se že to zas skončí tím že najdou kupce co jim bez keců podepíše cokoliv mu narvou :). Realitní sektor je fakt asi nejnejchutnější oblast s jakou jsem měla tu osobní "čest".

    PONCIK
    PONCIK --- ---
    IF_: Je škoda že čtenářka Klára nenaprášila jméno RK nebo blbě vidim ?)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    WITTGENSTEIN: Spíš to asi bylo myšlený tak, že ta holka zaplatila 16k kauci majiteli a 16k provizi realitce - a ani jedno nedostala zpátky. Jestli měla realitka provizi i od majitele sice v tomhle případě nehraje roli, ale silně o tom pochybuju, protože s ním dle zcela jednoznačných vodítek neměli vůbec žádnou smlouvu. Pochybuju, že vůbec kdy viděli jeho občanku, natož LV na ten byt. No jako fakt mazec, no. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam