• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STARDAYHolga
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Pro corinysty - navod ke corine .]
    PEJR
    PEJR --- ---
    ONDRASEEEK: tak to pak poreferuj jak se fotilo s clonou 133, ale za ty prachy dobra hracka..
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AHASVER: jinak fuji prej jde trochu do zelena (i kdyz asi je to subjektivni :), ale ty barvy mi prijdou naprosto v pohode. si zajdete do nejakyho dtp studia .)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    J_NNY: mně přijde i to podolí a letná...
    film je fuji superia 200 a fotim na něj už třetí rok, takhle zelený mi to přijde poprvý
    J_NNY
    J_NNY --- ---
    MURHAAYA: mozna to dela primo ten film ale barvy to jsou kazdopadne divne
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    vubec...imho.
    J_NNY
    J_NNY --- ---
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    no tedka na to koukam doma a videt v ty obloze zelenou chce docela dost fantazie (u tech fotek u toho kyvadla) ale jinde... vubec
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    AHASVER: paradoxně mi přijde, že ti to jde do magenty, což je přesnej opak zelený. Hlavně ty mraky.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MURHAAYA: no, já se ptal tří lidí... ale možný je všechno, to je jasný
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    AHASVER: a sice na to tedka koukam na lcd ale do zelena to nejde, mrknu na to doma na zkalibrovanym monitoru, ale myslim ze by sis mel spis ty zkalibrovat monitor :)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    ja si je nechavam volat u skody cross nekdy delaj oni a nekdy to posilaj do fotografie na petriny myslim. jinak stredoformat si skenuju sam.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    OOT (omluva za OT)
    tak jestli tohle netáhne do zelena, tak nevim
    aneb nevim, kde si nechat volat filmy/dělat fotky/skenovat filmy

btw - kde děláte holgofotky?
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    DANNIEL
    DANNIEL --- ---
    CABOWITZ: kdyz se pro ni stavis a pak ji zase doneses, abych kvuli tomu nemusel nekde litat, tak klidne, ted rozhodne fotit nebudu
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    sepie
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    STARDAY: co?
    STARDAY
    STARDAY --- ---
    to by se melo zakazat
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    sem prochazel stary svoje negativy a tohle na me kouklou, tak sem to naskenoval (v barve, byt je to cernobily negativ), invertoval jsem to a vida, takovy pekny sepiovy odstin, tak sem to tak nechal a jen trochu vytahnul kontrast, protoze to bylo podexponovany
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    moji mili, nasel by se zde nekdo z prazskych kdo by mi od teto stredy do nedele pucil holgu? potreboval bych ji do skoly na jedno cviceni. sladka odmena jistotou. kdyz tak prosim do posty. diky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam