• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANITzamestanci modniho prumyslu
    ANIT
    ANIT --- ---
    ted tam sley maj (andel)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ANIT: zrovna ale v attrativu slevy nejsou mam pocit ne? nebo aspon minuly tyden nebyly. tak nevim proc by nemeli pujcovat bastardi :))
    ANIT
    ANIT --- ---
    takze ad vypujcky: ve slevach zatim nepujcuji v attrativu (zbytek se dozvim zitra)
    v pohode je to v jackpotu (kdo ma teda tu jejich vysadni kartu), guessu a pink
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    2MEK: kdyztak prosim ne jenom 2MEKovi do posty ale i sem :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    Zdravim vespolek, potreboval bych pichnout se stylingem, budu fotit promo pro jednu kapelu - taknejak mam predstavu, jak by to melo vypadat, ale naprosto tapu v tom, kde obleceni poridit. Je tady nekdo, kdo je schopnej sjednotit mi 5 typku na foceni? Kdyztak do posty, cenu a ostatni veci poresime. Dikec
    ANIT
    ANIT --- ---
    poradi nekdo jak je to s vypujckama, kdyz jsou vsude slevy?
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    preposilam:
    Ráda bych všechny pozvala tento čtvrtek a pátek na vánoční charity fashion bazar,
    který se koná: svatební salon Miss Angel, Senovážné náměstí 23, Praha 1
    Za symbolické ceny zde naleznete kabelky, obuv a ošacení světových značek.
    při nákupu nad 500 dostanete dárek.

tak kdyby nekoho zajimalo :)
    kdyz jsem tam byl dostal jsem i grog tak treba jeste stihnete, nez jej tam vypijou
    STQ
    STQ --- ---
    netusite nekdo jestli nekdo dela (a pripadne kde by se daly sehnat, v parizi nebo praze) satenovy nebo hedvabny pansky rukavice bez prstu? videl jsem je tudle na nejaky slecne a hrozne se mi libily...ale pansky jsem nikde nikdy nevidel, jen kozeny nebo pleteny...
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    ANIT: fotky budou az se tim nak prohrabu.. mam toho hromadu z cestovani, ale nejsem zatim doma. Myslim ze budu mit nakou fotku ty ulice..
    GIO
    GIO --- ---
    jo to accessorize me mrzi, kdo bude doplnovat mou sbirku nausnic?je to neco uplne jineho nez hm.. chjo
    STQ
    STQ --- ---
    ANIT: no nevim, ja tam spis nakupuju nez fotim :) ale zacalo to tu bejt fakt nebezpecny, jak clovek zacne vydelavat v eurech tak to rozsype ani nevi jak, koupit si kosili za 350euro by me v cechach fakt nenapadlo a tady mi to ani neprijde...:)
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    DARAIT: jee no to mi ani neříkej :)
    ANIT
    ANIT --- ---
    tak a co nejakou fotku nejakyho takovyho super obchudku?
    STQ
    STQ --- ---
    jo pariz je v tomdle taky peklo...potreboval bych tak pul milionu euro a tejden abych si to tu fakt poradne uzil :)))
    ANIT
    ANIT --- ---
    nemas foto?
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    RUDIEE: sem byl pre dpar dnima v Melbourne a ulice skoro jako vinohradska od flory az na vaclavak plna supr kavaren a butiku, po 15minutach chuze sem radsi naskocil na tramvaj.. takovej napor neodolatelnejch kousku neslo na jeden zatah zvladnout :) Vsechno vetsinou znacky mistni, supr napady a prijatelny ceny..
    WOOK
    WOOK --- ---
    RUDIEE: mne prave new look prijde dost podobnej h&m, ale spis horsi. h&m ma lebka obdobi imo za sebou)
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    WOOK: ale je to hrozně levný, tak si myslím, že by se třeba tohle uchytila. já jsem v primarku žádné oblečení teda nenakupovala, vypadalo dost nekvalitně- a asi i bylo, ale třeba kabelka za 3 libry, to je krásná cena :) no a new look má někdy taky hezké věci, a opět za dobrý ceny...
    hlavně to neni ten cheap hm style. samý hvězdy a lebky a pruhy a tak... už je to fakt nuda na všech vídat to samé. mně se třeba líbí obchody, co jsou v anglii a v praze moc nemám kde nakupovat. tak 3 obchody, kde se někdy něco najde a tím to končí...
    no s tím topshopem je to otázka... schválně jestli někdy dorazí :) shodou okolností jsem se na něj minulý týden byla prát v palladiu a bylo mi řečeno, že je to plánováno na únor...
    ANIT
    ANIT --- ---
    ten monsoon se mi libi
    btw znate novej prazskej obchod monton?
    je v palladiu
    co mu rikate?
    WOOK
    WOOK --- ---
    RUDIEE: imo new look a primark nejsou nic moc. primark na nejaky drobnosti jako spodni pradlo apod ok, ale jinak jsou to vetsinou celkem neforemny veci, ktery lidem s vetsima velikostma proste nesedi a vypadaji cheap, totez new look.. topshop se, co vim, do prahy chysta, coz ve spojeni s h&m a dalsima obchodama s beznou konfekci, podle me, staci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam