• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANITzamestanci modniho prumyslu
    KOSIC
    KOSIC --- ---
    take mate zpravy o novem licencovanem modnim casopise, ktery bude vychazet s velkejma ambicema od jara v cr? Nechci bejt prvni kdo to tady prostreli...
    WOOK
    WOOK --- ---
    ANIT: tak s tim uz bohuzel neporadim :(
    ANIT
    ANIT --- ---
    to by bylo skvely, kdybych neco takovyho mohla sehnat v cechach
    WOOK
    WOOK --- ---
    nebo la senza

WOOK
    WOOK --- ---
    nebo na strankach VS pod lounge wear

more
    ANIT
    ANIT --- ---
    diky:)
    WOOK
    WOOK --- ---
    ANIT
    ANIT --- ---
    to je blby, z toho to nevymyslim:)
    AGAMA: obrazky jojojo
    PHONO
    PHONO --- ---
    ANIT: nemuzu si odpustit scenku z dedictvi: "tos rekni dochtore, co nosim doma ... teplaky ... no teplaky!" :)
    AGAMA
    AGAMA --- ---
    ANIT: jestli myslíš obrázky,tak jo, ale ne teď u ruky
    jesli myslíš i obchody, tak bohužel, protože v oblečení jsem už nějakou dobu závislá pouze na vlastní hlavě, rukou a stroji:-D
    ANIT
    ANIT --- ---
    potrebuju nejakou inspiraci na to, jak ma vypdat "pekny domaci obleceni"
    mate nejaky navrhy?
    ANIT
    ANIT --- ---
    ted tam sley maj (andel)
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    ANIT: zrovna ale v attrativu slevy nejsou mam pocit ne? nebo aspon minuly tyden nebyly. tak nevim proc by nemeli pujcovat bastardi :))
    ANIT
    ANIT --- ---
    takze ad vypujcky: ve slevach zatim nepujcuji v attrativu (zbytek se dozvim zitra)
    v pohode je to v jackpotu (kdo ma teda tu jejich vysadni kartu), guessu a pink
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    2MEK: kdyztak prosim ne jenom 2MEKovi do posty ale i sem :)
    2MEK
    2MEK --- ---
    Zdravim vespolek, potreboval bych pichnout se stylingem, budu fotit promo pro jednu kapelu - taknejak mam predstavu, jak by to melo vypadat, ale naprosto tapu v tom, kde obleceni poridit. Je tady nekdo, kdo je schopnej sjednotit mi 5 typku na foceni? Kdyztak do posty, cenu a ostatni veci poresime. Dikec
    ANIT
    ANIT --- ---
    poradi nekdo jak je to s vypujckama, kdyz jsou vsude slevy?
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    preposilam:
    Ráda bych všechny pozvala tento čtvrtek a pátek na vánoční charity fashion bazar,
    který se koná: svatební salon Miss Angel, Senovážné náměstí 23, Praha 1
    Za symbolické ceny zde naleznete kabelky, obuv a ošacení světových značek.
    při nákupu nad 500 dostanete dárek.

tak kdyby nekoho zajimalo :)
    kdyz jsem tam byl dostal jsem i grog tak treba jeste stihnete, nez jej tam vypijou
    STQ
    STQ --- ---
    netusite nekdo jestli nekdo dela (a pripadne kde by se daly sehnat, v parizi nebo praze) satenovy nebo hedvabny pansky rukavice bez prstu? videl jsem je tudle na nejaky slecne a hrozne se mi libily...ale pansky jsem nikde nikdy nevidel, jen kozeny nebo pleteny...
    DARAIT
    DARAIT --- ---
    ANIT: fotky budou az se tim nak prohrabu.. mam toho hromadu z cestovani, ale nejsem zatim doma. Myslim ze budu mit nakou fotku ty ulice..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam