• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    ANABEL_LEE: vis predevsim je na tom zavrzenihodne to, ze pes/psi si nevybira jestli je srna plna nebo jestli je to male srnce. A to je rozdil dost markantni, nezda se ti ? To je jako by jsi se prohanela na brezi kobyle a chtela po ni behat dostihy. V tom je rozdil mezi myslivcem a psem. BTW myslivec TI NIC NESTRHNE, mozna tak doma ze sebe strha obleceni a vrhne se zamilovane na manzelku.

Ano, pokud pes porokousl krcni tepnu, coz tam mas jako popisek, pak vyvrh jen ukazuje v jakem stavu srna byla. Vis. Proto jsou tam vyvrzena embrya, ale pokud ti takovouhle srnu sejme auto pak ji bricho pukne samo. Velmi smutny pohled.

A nakonec, pokud zvire pojde samo, at starim nebo nemoci, pak vypada uplne jinak a nenosi v sobe z 99% zivot .
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    NOITA: esi se nepletu sv. Hubert je patron domyslivcu... Ale uctivaj hovno. Udelaj vyhrad, nahazej to na platak a hura do knajpy na rozdavani ulovku apod... Nevidel jsem nejaky "duchovni ritual", nebo skutecne ucteni zvirete. Pokud neco uctivam tak se k tomu chovam co nejlip. Pokud neco vrazdim, rezu, vesim na zdi a tvrdim ze to uctivam, neni neco uplne v poradku...

ANABEL_LEE: Ted si to krasne trefila!
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: asi tak.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: v pořádku... jen snad to, že většina lidi zde odpovídá k příspěvku na kterej předtim klikne ... tak zde prosim nezaváděj nějaké své móresy...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    BUXIE: tak ta embrya byla samozrejme vytazena, aby byla ukazana krutost psu, ze ano... jinak nevidim moc rozdil mezi ozranou srnkou, ktera zemre prirozene k housti a mezi ozranou srnkou kterou strhnou psi. pohled na mrtve zvire je vzdycky k zamysleni, at uz ho strhne myslivec, nebo pes... porad nevim, co je na strzene srne tak strasne zavrzenihodneho, krome toho, ze ji nesundal myslivec
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH:

Já jsem odpovídal na videa, jak jsem uvedl v předchozím příspěvku.

V této části:

"další části textu nerozumim > ty kleště jsou nelegalni nebo co ? nebo snad někdo bude na internetu propagovat se svou tvaří něco nelegalního ?"

se již rozčiluješ, že jsem neodpověděl na otázku, kterou jsi mi nikde předtím nepoložil.

TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: ty seš asi opravdu mimo... (víš doufám o tom že se bavíme o hovně...)

zde KENJIRO: KENJIRO --- --- 22:28:18 19.1.2009
    si klikni na co si odpovidal >>

na tento dotaz >>>>>>>>>>>>>>>>>
    další části textu nerozumim > ty kleště jsou nelegalni nebo co ? nebo snad někdo bude na internetu propagovat se svou tvaří něco nelegalního ?

jen jsem si neuměl představit kdy se ty kleště používají a koukám, že se to asi nedozvim... (bylo to na myslivosti.cz v sekci myslivecké pomůcky...)

si odpoveděl takto >>>>>>

Co se další části textu týče, odpovím ti v tvém stylu ... nevadí, že nerozumíš, prostě to laskavě respektuj. Dík.

je to tak ne ?
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH:

[ TSOH @ m!slivost v cz i jinde ►♥◄ ] :KENJIRO: mimochodem co jsi říkal na tato videa ? >>>> TSOH:

------------------------------------------------------

[ KENJIRO @ m!slivost v cz i jinde ►♥◄ ] : TSOH: Jsou mi zcela lhostejná.

------------------------------------------------

Stále hodláš lhát?
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: myslim si že jsem to popsal dost polopaticky... když si to proklikáš ještě jednou tak skutečně zjistíš, že jsi odpovádal na téma kleští...
    takže raději misto používaní slov typu ,omezený demagog, bude lepší vůbec zjistit na co odpovídáš... rozumíme si ne ? jsou tu pak zbytečné zmatky...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH:

Ptal ses, co říkám na ty videa. Moje odpověď platila pro tuto otázku.

Pokud se ptáš na kleště, mohu ti odpovědět... nemám potuchy, jak se tyto kleště používají ( a jestli se vůbec ještě používají).

Ty sis prostě moji odpověď úmyslně vztáhnul na jinou otázku, abys mohl hodit urážkou. Nezbývá mi než smeknout a uznat, že patříš mezi omezené demagogy.
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: v pořádku > jen na vysvětlenou >
    prostě nepobírám názor člověka -> 100%ního zastánce m!slivosti... kterej se vykrucuje vyjádřit se k něčemu co je propagováno na stránkách myslivost.cz
    (chápu kdybych vyhrabal něco ,, bůchvíodkudkoli,, ...) to je pak jednoduchý psát a vyjadřovat se stále dokola k věcem co nejsou v rozporu se ,zákonem, ... a ostatní byť k tématu tě proste nezajímá... nad tímto přístupem musím smeknout klobouk a uznat že mezi m!slivce opravdu patříš...

KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    NOITA:

BUXIE: PTACOPYSK: mne by to taky docela zajímalo.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: za a). Připadá mi to divné, ale je mi to fuk. Každý občas děláme věci, které jiným lidem připadají divné.

Co se další části textu týče, odpovím ti v tvém stylu ... nevadí, že nerozumíš, prostě to laskavě respektuj. Dík.
    NOITA
    NOITA --- ---
    Pro Buxie a Ptacopysk: Zajímalo by mně, jak je to s loveckými rituály, hold ulovené zvěři, komu se za ni děkuje, pokud se děkuje... nebojte nechci rýpat, jen jsem zvědavá. Čtu teď nějaké knížky o mytologii, rituálech a symbolech a zajímá mě, jak to je v dnešní myslivosti. Klidně počta, jestli to nechcete probírat tady:-)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: no ja s patology casto na pitevne byla, takze znam jejich cerny humor atd. ... myslivci, aspon ty, co znam, maji uctu ke zveri mnohem lepsi jak ty patologove k telum ...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: jo, kleště jsou nelegální
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: nevěřim, že člověk na něco takového může bejt lhostejnej... (to je jen maskování reakce kterou nechce přiznat...)
    varianty :
    a > je to divný... ale nerad řeším jakékoli záležitosti, které se mě netýkají (po mě potopa)
    b > líbí se mě to a také bych si rád hrál takto s mrtvými zvířátky...
    c > hnus - ty lidi nejsou normální... cítím k nim velký odpor ! (k těm lidem...)
    d > kdo to je ? ten člověk potřebuje odbornou pomoc ... pokusím se pro něj udělat maximum...
    e > jsou to kámoši a nerad bych se k nim špatně vyjadřoval...

další části textu nerozumim > ty kleště jsou nelegalni nebo co ? nebo snad někdo bude na internetu propagovat se svou tvaří něco nelegalního ?

jen jsem si neuměl představit kdy se ty kleště používají a koukám, že se to asi nedozvim... (bylo to na myslivosti.cz v sekci myslivecké pomůcky...)

GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: no dyt.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Tak to je, přinejmenším z mého pohledu, jejich problém.
    GIO
    GIO --- ---
    jezis ta embrya jsou dost nechutna..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam