• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    TSOH: jo, kleště jsou nelegální
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: nevěřim, že člověk na něco takového může bejt lhostejnej... (to je jen maskování reakce kterou nechce přiznat...)
    varianty :
    a > je to divný... ale nerad řeším jakékoli záležitosti, které se mě netýkají (po mě potopa)
    b > líbí se mě to a také bych si rád hrál takto s mrtvými zvířátky...
    c > hnus - ty lidi nejsou normální... cítím k nim velký odpor ! (k těm lidem...)
    d > kdo to je ? ten člověk potřebuje odbornou pomoc ... pokusím se pro něj udělat maximum...
    e > jsou to kámoši a nerad bych se k nim špatně vyjadřoval...

další části textu nerozumim > ty kleště jsou nelegalni nebo co ? nebo snad někdo bude na internetu propagovat se svou tvaří něco nelegalního ?

jen jsem si neuměl představit kdy se ty kleště používají a koukám, že se to asi nedozvim... (bylo to na myslivosti.cz v sekci myslivecké pomůcky...)

GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: no dyt.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Tak to je, přinejmenším z mého pohledu, jejich problém.
    GIO
    GIO --- ---
    jezis ta embrya jsou dost nechutna..
    GIO
    GIO --- ---
    to byla nadsazka narazejici na obcasne excesy myslivcu strilejicih omylem do vlastnich rad.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    Jsi me inspiroval, taky sem hodim par fotek, ktere ukazuji to negativni co v lese muzete najit.... Text k fotce Toto byla druhá ze tří srn srtžených psy v jediném týdnu!!!!

nebo
    Čisté hrdlo, již bez porvaných kýt.

práce toulavých psů

TSOH: nekrofilie je o necem ponekud jinem...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Nějak nevím, co na to odpovědět. Aby věděli, jaké to je, mohli by se řezníci navzájem porážet na jatkách, chirurgové bodat skalpely, rybáři topit v kádích a zubaři navzájem trhat zuby. Nesmysl.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    GIO: Ne, způsobí hluboké a široké zranění, z kterého zvěř rychle vykrvácí. Na to tam ty břity jsou.
    GIO
    GIO --- ---
    kulka je podle me jistejsi. ale jako chapu i tohle, jen je tootresny, s timhle by se mohli taky myslivci strefovat do sebe, at vi ceho je loket.)
    GIO
    GIO --- ---
    KENJIRO: jo, ale sami tu rikate, ze nei tak lehky se trefit optimalne. takkze tospis porani a zpusobuje to hnusnou bolest..
    TSOH
    TSOH --- ---
    BUXIE: ,, patolog bude mluvit s mrtvolou...,, :) o tom bych dost pochyboval... to by potom nebyl patolog ale nekrofil...
    ale jasne > lidi se vseobecne ruzne chovaj dost zvlaštně...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: Jsou mi zcela lhostejná.

Rád bych tě požádal, aby ses mne neptal na názor na cokoli, co sem vložíš, pokud to nebude zahrnovat nelegální činnost nebo týrání živých zvířat. Pokud tobě to nebo ono připadá nechutné, tak ti to neberu, ale já nemám čas sledovat každou kravinu.

GIO: A co bys jako chtěla používat? Ten šíp vypadá jak vypadá, protože je konstruovaný tak, aby zabíjel co nejrychleji a nejjistěji. To je prostě účel loveckých zbraní.
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    TSOH: Rybari budou oslavovat ulovek uplne stejne, patolog bude mluvit s mrtvolou...Prvni video mi prijde uplne normalni, radost z ulovku. Ty druhe dve uz nic moc, ale pri zaznamech co dneska behaji na netu se ani nedivim.....

TSOH
    TSOH --- ---
    motorkáře v lese nemusim, ale tohle bych jim toleroval....
    http://www.myslivost.cz/fotogalerie/detailFoto.asp?id=41&parent=&id_foto=2089&page=1
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: mimochodem co jsi říkal na tato videa ? >>>> TSOH:
    GIO
    GIO --- ---
    to je nechutny,proc tohle pouzivat, kdyz uz nejsme neandrtalci..jauvajs
    TSOH
    TSOH --- ---
    KENJIRO: že nechápeš ... nevadí...

mimochodem tázal jsem se zde > zatim neuspešně > TSOH: víš na co přesně to je ? (jak se to používá a tak...) nějak mě to nepobírá fantazie...
    hlavně ale nepiš ,, Ano, kleště na norování,, to by mě trochu vytočilo...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TSOH: Ano, lovecký šíp. Akorát nějak nechápu, cos tím chtěl říct.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam