• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHm!slivost v cz i jinde
    TSOH
    TSOH --- ---

trocha z historie > hromada lebek bizona r. 1870
    TSOH
    TSOH --- ---

TSOH
    TSOH --- ---
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    PTACOPYSK:
    presne tak, uz jsem navrh na tuhle anketu daval do diskuzi o anketach, ale nikdo neodpovedel... Naopak tam furt resej anketu o palachovi-ze prej jim chybeli moznosti--no picovina, stejne uz je pod drnem a potencial tehle zalezitosti je 0...
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    no já myslím že v záhlaví tohodle klubu je anketa dost zbytečná, tady stejně není reprezentativní vzorek populace a co si kdo v tomhle klubu myslí, všichni víme :)
    TSOH
    TSOH --- ---
    tak jsem chtěl anketu předělat ještě do žen. rodu a zjistil jsem, že se musí udělat znovu...
    BUXIE
    BUXIE --- ---
    TSOH: :)
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    TSOH: po kazdym mym postu se ptas jestli sem strizlivej....nejdriv si to vsechno preber a pak sem neco pis draku;-)
    LUCKILL: na todle tema by se spis psala dobra uvaha....
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    co pozadat o ANKETU jak lidi vnimaji myslivce? Treba takhle:TSOH:
    nebo jim nevadi, jejich cinnosti si vazi atd...

Zajimalo by me co si par lidi mysli...
    TSOH
    TSOH --- ---
    BUXIE: :)

LOJZIKOVO: si střízlivej ?
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    LOJZIKOVO: nevim co je na to nesmysluplnyho proste si nemyslim ze bych potkal agresivniho myslivce...tot vse nevim cemu na tom nerozumis...
    NOITA
    NOITA --- ---
    GIO: Přesně:-)
    GIO
    GIO --- ---
    LOJZIKOVO: ja jsem zase tady od tebe jeste necetla ani jeden rlevantni a smysluplny, potazmo prinosny prispevek..
    LOJZIKOVO
    LOJZIKOVO --- ---
    GIO: ja sem potkal hodne myslivcu a jeste zadnyho agresivniho...asi se ty agresivni soustredujou na jednom miste kde se nahodou objevujes ty...
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    PTACOPYSK: he he he, si asi narazila na nejakyho hladovyho straight edge vegana ;))
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    no jo vy se porad setkavate s agresivitou myslivcu, ja se zas setkavam s neuveritelnou aroganci civilistu :( na posledni nahance na mne jeden vytahnu pistoli (co rval za nadavky se neda ani publikovat, fakt bych se nedivila, kdyby na mne namiril) ... a to jsme tam ani nestrileli
    GIO
    GIO --- ---
    LUCKILL: kezby hulili, aspon by nebyli tak agresivni.)
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    LUCKILL: v prubehu honu se kontroluje, aspon co ja jsem slysela, tak je bezny, ze policajti vtrhnou treba do treti lece a davaj foukat ... takze ne jen na zacatku
    LUCKILL
    LUCKILL --- ---
    BUXIE:
    Tohle je zprava z 15. 11. 08--teda primo v dobe honu..(ted uz se na to kouka taky jinak...)

"...vedoucí zlínského inspektorátu pro zbraně, střelivo, výbušniny a drogy Jiřina Ammerová.

Tolik pozitivních dechových zkoušek překvapilo i zkušené policisty.

„Od roku 2001 jsme na stovkách honů zkontrolovali několik tisíc myslivců a nikdo neměl pozitivní dechovou zkoušku, až letos. Přitom myslivci vědí, že kontroly děláme pravidelně. Předem nám hlásí, v kolik hodin mají nástup a kde,“ dodala vedoucí inspektorátu."

Tak kde je pravda? Hlavne kontroly jsou dost casto na zacatku a v prubeho..je dost casu vytahout ohnovou vodu...;)

Ale je pravda ze 22 z 22 000-to chci na silnicich..;)

A hulej myslivci???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam